Tekst objavljen: 07.05.2020 14:55        


Skupština Srbije ukinula je vanredno stanje, koje je uvedeno 15. marta zbog epidemije koronavirusa

Vanredno stanje gotovo, prodavnice vraćaju redovno radno vreme

Prodavnice, koje su radile izmenjeno, saopštile su nova radna vremena.

DIS marketi ponovo rade po redovnom radnom vremenu.

"Svi DIS marketi od danas će raditi po redovnom radnom vremenu svakog dana. Spisak svih DIS marketa po gradovima sa informacijama o radnom vremenu možete pronaći na našem zvaničnom sajtu. Mere opreza koje smo preduzeli tokom trajanja vanrednog stanja nastavićemo da poštujemo", naveli su iz DIS-a.

Radno vreme DIS marketa možete videti OVDE.

Novo radno vreme imaju i Aroma marketi koji rade od sedam ujutru do devet uveče od ponedeljka do subote, a nedeljom od sedam do tri sata popodne. Spisak svih radnji i njihovih radnih vremena možete videti OVDE.

Iz Aroma marketa napominju da su privremeno zatvorene dve prodavnice u Beogradu, u Miloja Đaka 15 i Rankeovoj 16.

"Zbog trenutne situacije sa koronavirusom moramo da optimizujemo raspored rada naših zaposlenih, stoga neke maloprodajne objekte, nažalost, privremeno moramo zatvoriti", navode iz Aroma marketa.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

U četvrtak 7.maja Maxi, Tempo i Shop&Goradnje biće otvorene za kupce do 17 časova. Od petka, 8.maja najveći deo prodavnica će imati regularno radno vreme koje je bilo na snazi pre proglašenja vanrednog stanja.

Lidl prodavnice ponovo rade puno radno vreme.

"U skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije o ukidanju vanrednog stanja i prestanku zabrane kretanja, većina Lidl prodavnica u Srbiji od petka 8. maja vraća se na radno vreme od osam do deset uveče, dok će pojedine prodavnice u Beogradu i Subotici, otvarati vrata sat vremena ranije, od sedam časova. Uvek aktuelna radna vremena svih Lidl prodavnica u Srbiji pratite na zvaničnoj stranici kompanije", saopštili su iz Lidl-a.

Lidl prodavnice koje će raditi od sedam ujutru do deset uveče u Beogradu su na adresama: Zemunska 4, Vojislava Ilića 143, Save Maškovića 4, Tošin bunar 41, Vojvođanska 117, a u Subotici na adresi Pala Papa 1.

IDEA marketi će još danas raditi skraćeno, to jest do pet sati poslepodne, dok će informacije o promeni radnog vremena biti objavljene sutra.

Iz Lily drogerija su, po ukidanju vanrednog stanja, saopštili novo radno vreme prodavnica, koje možete videti OVDE.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
završeno vanredno stanje aroma idea prodavnice prodavnice radno vreme prodavnica vanredno stanje maxi lidl

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana