Tekst objavljen: 12.06.2018 17:39        


Vojvođanska banka omogućila je da se od svake transakcije Visa Gold olimpijske kartice deo novčanih sredstava donira za stvaranje boljih uslova za naše sportiste i time podržala srpske olimpijce u fazi priprema za Olimpijske igre u Tokiju.

Vojvođanska banka pomaže srpske olimpijce

Ovu karticu Vojvođanska banka razvila je u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije i kompanijom VISA, a ona je danas svečano predstavljena u prisustvu predstavnika OKS-a, kompanije VISA, i članova nacionalnog tima: Milice Mandić, olimpijske šampionke iz Londona 2012; Velimira Stjepanovića, plivača; Andree Arsović, strelkinje; Milice Nikolić, džudistkinje i Sava Ranđelovića, olimpijskog šampiona iz Rija 2016.

Zvanična banka Olimpijskog tima Srbije, potvrdila je svoju rešenost da aktivno učestvuje u unapređenju nacionalnog olimpijskog sporta. U dosadašnjoj saradnji sa OKS, Vojvođanska banka dodatno je sponzorisala brojne sportiste među kojima su i Ivana Španović, Ivana Maksimović, Anja Crevar i mnogi drugi.

„Ponosni smo što smo u prilici da pomognemo naše sportiste, naročito u toj osetljivoj fazi – kada se pripremaju, naporno treniraju i kada im je potrebna maksimalna podrška. Medalje i sportski uspesi su samo finale vrednog rada u ovom periodu, pre Olimpijskih igara. Mi smo prepoznali važnost ovog momenta i zajedno sa našim partnerima, razvili VISA Gold olimpijsku karticu. Reč je debitnoj kartici kojom korisnik prilikom svake transakcije pomaže sportiste tako što Banka donira Olimpijskom komitetu Srbije određen iznos, bez ikakvih dodatnih troškova po klijenta. Kako bi ih motivisali da plaćaju baš ovom karticom, pored navedenog, budući korisnici moći će da uživaju u svim pogodnostima koje Visa obezbeđuje putem svog Visa Gold Premium paketa“, izjavio je Predrag Mihajlović, predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke.

Od Igara u Atini od kada datira partnerstvo Vojvođanske banke i Olimpijskog komiteta Srbije, ova banka je bila su uz naše olimpijce tokom čak četiri ciklusa Olimpijskih igara –pored pomenutih Letnjih igara u Atini, bila je uz njih u Londonu, Pekingu i Rio de Žaneiru, a nastavlja da podržava naše sportiste i na putu za Tokio 2020. godine.

„Bodrićemo ih i biti uz njih i na predstojećim 18. po redu Mediteranskim igrama u Taragoni i radovati se njihovim uspesima“, dodao je Mihajlović. Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije zahvalio se Vojvođanskoj banci, kao jednom od najpouzdanijih partnera nacionalnog olimpijskog tima, na podršci i osloncu koje pruža olimpijcima dugi niz godina.

„Saradnja Vojvođanske banke i Olimpijskog komiteta Srbije je sigurno najdugovečnije kontinuirano sponzorstvo u srpskom sportu. To je dokaz kvalitetne saradnje i međusobnog poverenja koje je sada već decenijama građeno. Novi projekti koje sprovodimo svakako na prvom mestu imaju za cilj jačanje podrške najboljim srpskim sportistima, ali takođe služe daljoj izgradnji veza i odnosa koje gaje naše dve kuće. Siguran sam da će VISA gold olimpijska kartica doprineti stabilnom finansiranju programa naših najboljih sportista i koristim priliku da se zahvalim Vojvođanskoj banci na svoj podršci koju pruža Olimpijskom timu Srbije godinama unazad.

“ Više informacija o VISA Gold kartici možete naći na linku: https://rs.visa.com/pay-with-visa/visa-offers-and-perks.html

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
banka vojvođanska Olimpijske igre Visa Gold kartica

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana