Tekst objavljen: 07.05.2016 13:01        


Iako se obično kaže da bi, pre nego izaberete banku sa kojom ćete sarađivati, najbolje bilo da se o svemu raspitate na više mesta, činjenica je da se brojne prednosti u korišćenju bankarskih usluga danas mogu ostvariti prvenstveno ako te usluge koristite na samo jednom mestu.Tačnije, u samo jednoj - za vas „matičnoj“ ili „glavnoj“ - banci.

Zašto je dobro imati matičnu banku

KLJUČNA POGODNOST koju vam takav izbor pruža se, u prvom redu, ogleda u direktnoj spremnosti vaše banke da vama, članovima vaše porodice ili ako sa bankom sarađujete kao preduzetnik i privrednik - vašim zaposlenima uvek dodatno izađe u susret i svaku od usluga koju koristite omogući pod znatno povoljnijim uslovima.

Bankar koji vas poznaje
Suština partnerstva samo sa jednom bankom se ogleda u tome što takvom saradnjom dolazite u priliku da vas stručnjaci te banke mnogo bolje upoznaju, da vaše potrebe i mogućnosti razumeju na pravilan način, kao i da vam na osnovu svega toga ponude vama najadekvatnije usluge.

Tako na primer, kada kao fizičko lice koristite neki od paket računa u ProCredit banci pruža vam se mogućnost da pored tekućeg računa znatno brže, jednostavnije i, naravno, povoljnije dobijete i druge usluge Banke, poput elektronskog bankarstva, različitih vrsta kredita i štednje.

PRAVA SUŠTINA PARTNERSTVA SAMO SA JEDNOM BANKOM se, međutim, ogleda u tome što takvom saradnjom dolazite u priliku da vas stručnjaci te banke mnogo bolje upoznaju, da vaše potrebe i mogućnosti razumeju na pravilan način, kao i da vam na osnovu svega toga ponude vama najadekvatnije usluge.

Osim toga, VAŠ LIČNI BANKAR U PROCREDIT BANCI je uvek tu da vam kroz neposredan razgovor omogući da se informišete o svemu, kao i da vam preporuči rešenja koja su najbolja za vas.

A upravo to je pristup kojim sa bankom gradite partnerstvo za ceo život.
I što je naročito važno - PARTNERSTVO NA KOJE SE UVEK MOŽETE OSLONITI!

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Goran Gatalo 07.01.2016 12:17

    Slatko me nasmejaste na ovaj radosni dan :-)

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
matična banka banka procredit lični bankar

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana