Tekst objavljen: 29.05.2013 11:30        


Interesovanje za posao u fabrici Fijat automobili Srbija u Kragujevcu, koji ima oko 22.000 nezaposlenih, uvek je veliko, izjavila je direktorka kragujevačke filijale Nacionalne službe zapošljavanja Ljiljana Petrović.

Dok u Fijatu grebu vozila mnogi žele njihov posao

"Gotovo svakodnevno nezaposleni dolaze interesujući se za posao u FAS-u, i u ovom trenutku imamo oko 1.000 radnih biografija nezaposlenih spremnih da se zaposle u fabrici automobila", rekla je Petrovićeva.

Podsetivši da je u toku konkurs fabrike Fijat automobili Srbija za talentovane mlade inženjere sa fakultetskom diplomom u oblasti mašinstva, elektrotehnike, tehnike i informatike, Petrovićeva je rekla da je interesovanje nezaposlenih, za taj konkurs, takođe, veliko.

Načelnica Odeljenja za posredovanja u zapošljavanju Vesna Milovanović je rekla da je interesovanje za posao u FAS-u i kod kooperanata veliko i na sajmovima zapošljavanja i obrazovanja.

"Na Regionalnom Sajmu zapošljavanja i obrazovanja održanom pre mesec dana, kompanija FAS, iako nije oglasila tačan broj radnika koji bi zaposlila, dobila je oko 1.500 radnih biografija", rekla je Milovanovićeva i dodala da su isto toliko biografija dobili i Fijatovi dobavljači koji su učestvovali na tom Sajmu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
srpski fijat fijat automobili srbija fijat Fiat fabrika automobila automobilska industrija nezaposleni nezaposlenost kragujevac Srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana