Tekst objavljen: 12.08.2013 17:05        


Do kraja nedelje održaće se sastanak prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića i gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa u vezi s projektom "Beograd na vodi", rekao je  šef poslaničke grupe SNS u skupštini Beograda Aleksandar Jovičić.

Vučić i Đilas do kraja nedelje o Beogradu na vodi (Petar Vojinović)

- Ali želim da se odmah ogradim od toga da je to bilo kakav uvod u neku novu koaliciju ili nešto tome slično. Ovo je samo jedan razgovor kako da pomognemo da Beograd bude jedna prelepa metropola i da iskoristimo potencijale koje imamo, a imamo ih dosta - rekao je Jovičić i dodao da što se tiče odbornika SNS, Đilas može očekivati "vruću jesen".

On je ocenio da je od suštinske važnosti da se uđe u realizaciju projekta "Beograd na vodi", naglasivši da je to imperativ SNS bio i u preizbornoj kampanji kad je ta stranka govorila o značaju tog projekta.

Jovičić je podsetio da je reč, između ostalog i o izmeštanju beogradske autobuske i železničke stanice i naglasio da su u mandatu aktuelne vlade pronađena sredstva za završavanje Prokopa.

Prema njegovim rečima, važno je da u narednom periodu deo oko Savskog amfiteatra dobije novu dimenziju i postane najlepši deo grada.

Jovičić je ocenio da je to najatraktivnija lokacija Beograda i da bi se u drugim metropolama to davno iskoristilo kao veliki projekat za otvaranje novih radnih mesta u mnogim privrednim oblastima.

- Želimo da razgovaramo na tu temu, videćemo kakav je odziv sa druge strane jer modernizaciju Beograda "niko ne može da zaustavi pa se nadamo da to neće činiti ni Dragan Đilas" - rekao je Jovičić.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Beograd Srbija strane investicije strani investitori infrastruktura

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana