Tekst objavljen: 02.11.2012 7:30        


Pojedini tajkuni i kriminalci žele da obore ovu vladu. Ali, nećemo im dozvoliti da upravljaju zemljom i donose političke i ekonomske odluke. Taj film neće više da gledaju. Država mora da pobedi - kaže Aleksandar Vučić.

Vučić: Mišković nije verovao da mu nećemo služiti (Medija centar Beograd)

Upitan odakle mu informacije da Miroslav Mišković hoće da ga skloni iz vlade i zašto sumnja da su sadašnji partneri iz vlasti u to upleteni, Vučić je rekao da je o tome počeo da govori tek kada je ta akcija uzela maha, a traje duže od mesec dana.

Aleksandar Vučić je rekao i da je pre tri dana otkriveno da je jedna grupa po nalogu MUP-a prisluškivala najviše državne funkcionere, uključujući predsednika Tomislava Nikolića i njega.
- Mišković je tu temu nametao u najdirektnijim razgovorima sa pojedinim političarima i biznis partnerima, ali i ljudima iz treće sfere. Ne mislim da je o tome razgovarao sa našim partnerima iz Vlade, pošto verujem da bi dobio negativan odgovor. Proverio sam određene informacije i njegove namere su mi bile jasne. Ovo je mali grad - navodi on

Na pitanje zbog čega Mišković nije pokušao da osujeti formiranje ove vlade, Vučić kaže da to nije radio zato što nije verovao da su vlada i on spremni da služe interesima naroda, a ne njemu.

- To je iznenadilo ne samo gospodina Miškovića, nego i mnoge druge. Svima njima poručujem da novac nije vitalni pokretač svega. Zaboravljaju da neki ljudi imaju i ideje koje su im važnije od para. Promene u Srbiji neki još doživljavaju kao kratkotrajni incident, želeći da sačuvaju sve privilegije iz prethodne vlade i da nas kroz medije koje kontrolišu brzo odstrane iz političkog života - naglašava on.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
država Srbija Vlada Srbije Miroslav Mišković Aleksandar Vučić

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana