Tekst objavljen: 27.12.2022 16:55        


Nova godina u koju ulazite sa dosta novca? Zvuči odlično! Međutim...da li je baš tako?

Banke pred Novu godinu često nude keš kredite: Da li prihvatiti njihovu ponudu?


Mnogo puta smo na Kamatici već rekli, ali nije na odmet da opet ponovimo: banke su prodavnice novca, a bankari trgovci novcem.

A kada trgovci najviše vole da ponude svoju robu? Pa za vreme praznika! Ni bankari u tome nisu izuzetak, jer i oni vole da ponude svoju robu (čitaj: kredite) baš negde pred praznike ili na početku sezone novogodišnjih i božićnih proslava.

Keš krediti su, kao što znamo, jedan od najpopularnijih bankarskih proizvoda, a toj popularnosti doprinosi i to što, za razliku od kredita za refinansiranje ili stambenih kredita, keš krediti nemaju konkretnu namenu. Drugim rečima, novac od keš ili gotovinskih kredita možete potrošiti za šta god želite.

Upravo je tu i "kvaka" koju bankari koriste kada u ovo doba godine reklamiraju "nikad povoljnije keš kredite", pa vam tako sugerišu da uz pomoć novca od keš kredita možete da:

  • kupite novogodišnje poklone najdražima

  • planirate kupovine u narednoj godini

  • uplatite novogodišnji aranžman na nekoj planini ili negde u inostranstvu

  • priuštite sebi nešto što ste odavno želeli

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Da ne bude zabune: sve što je gore navedeno može biti i jeste - sasvim legitimno. Ali, pod uslovom da vi to zaista želite i da zaista želite da pozajmite novac da biste nešto od ovoga ostvarili.

Ukoliko niste imali tako nešto u planu sve dok negde niste videli reklamu određene banke koja nudi ovako nešto - onda možda ne biste trebali da kupujete taj kredit od banke.

Sa kupovinom svakog kredita ide i obaveza otplate istog, tako da je i to uvek faktor koji treba da uzmete u obzir pre nego što donesete odluku.

U svakom slučaju, poruka je sledeća: ukoliko baš nešto želite i treba vam kredit da to i ostvarite u ovim prazničnim danima, a sigurni ste da možete da vratite taj novac - onda nema bojazni od podizanja kredita.

Sa druge strane, ukoliko ništa od ovoga nije slučaj kod vas, već ste skloni padanju u prazničnu euforiju - onda je bolje da sa podizanjem kredita sačekate, makar dok ne prođu praznici.

Kojoj god od ove dve grupe da pripadate, Kamatica savetnik je najbolje rešenje za vas ukoliko tražite najpovoljniji keš kredit, kredit za refinansiranje ili stambeni kredit.



Ovakve i slične savete možete pročitati i u našem newsletter-u.

Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
sve o kreditima sve o kreditima na jednom mestu keš krediti krediti za refinansiranje stambeni kredit svi krediti svi krediti na jednom mestu kreditni savetnik najpovoljniji krediti na jednom mestu najpovoljniji krediti najjeftiniji krediti najbrže do kredita kredit za minut novogodišnji praznici Nova Godina ponude svih banaka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana