Tekst objavljen: 22.12.2022 16:45        


Ako ne znate - nema brige. Ima ko zna

Da li znate koja banka nudi najbolje uslove za podizanje kredita?


Treba vam kredit i tražite najpovoljniju opciju?

Bez obzira da li je u pitanju keš kredit, kredit za refinansiranje ili stambeni kredit, svaka banka će vam, naravno, reći da je kod njih najpovoljnije. Da samo kod njih nema troškova za obradu kredita ili da imaju najnižu kamatu ili da imaju ponudu samo za vas koja traje još svega nekoliko dana...

Što, naravno, sve - nije tačno. I to znate i vi, ali znaju i oni, to jest bankari. Ali, uprkos tome, ta "igra" se nastavlja. Bankari se i dalje uporno reklamiraju kao najjeftiniji, a građani i dalje kupuju kredite pre nego što uporede ponude više banaka i zaista pronađu najpovoljniju varijantu za njih lično.

Nedavno smo pisali o tome da su krediti roba i da zbog toga treba obići što više prodavnica pre nego što se odlučite da robu zaista i kupite.

Međutim, na istom mestu smo istakli da krediti nisu u baš roba kao i svaka druga i da za odabir pravog kredita treba malo više znanja i strpljenja nego kada se bira, na primer, novi televizor.

Da biste napravili pravi odabir kredita i da ne biste posle plaćali više nego što morate, možete da uradite nešto od sledećeg:

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


  • Opcija broj 1:

Na našem sajtu imate spisak ponuda kredita kod domaćih banaka sa računicom koliko morate da platite ukupno novca za određeni kredit kod neke od banaka u Srbiji. Dovoljno je samo da u vrhu ove stranice kliklnete na polje "krediti" i odaberete vrstu kredita za koji se interesujete. Posle toga možete sami da uporedite ponude i donesete zaključak.

  • Opcija broj 2:
Možete samo da kliknete na ovaj link, ukoliko vam treba keš kredit ili kredit za refinansiranje. Ukoliko tražite stambeni kredit, dovoljno je da kliknete ovde.

To što budete videli ispred sebe je Kamatica savetnik i on je najbolje rešenje za vas, ukoliko ste trenutno u potrazi za kreditom. Naši kreditni savetnici će vas kontaktirati čim popunite kratki online formular na nekom od linkova iznad i pomoći će vam da pronađete najpovoljniji kredit za vaše potrebe. Plus, biće tu za vas tokom čitavog procesa apliciranja za kredit kod banke, ukoliko vam zatreba dodatna pomoć ili imate neke nedoumice.

Znatno lakše nego da trošite mnogo vremena i obilazite sajtove svih banaka, zar ne?



Ovakve i slične savete možete pročitati i u našem newsletter-u.

Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
ponude svih banaka svi krediti svi krediti na jednom mestu sve o kreditima sve o kreditima na jednom mestu kreditni savetnik sve banke u srbiji ponuda svih kredita hoću kredit najbrže do kredita najpovoljniji krediti na jednom mestu keš krediti krediti za refinansiranje stambeni krediti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana