Tekst objavljen: 31.01.2023 16:55        


Refinansiranje obaveza prema banci može da bude odlična stvar, ali samo ako se uradi u pravom trenutku

Da li ste čuli za "pametno refinansiranje"?


Kredit za refinansiranje je jedan od najpopularnijih bankarskih proizovoda u Srbiji, može biti i rešenje za vaše finansijske poteškoće.

Međutim, da bi kredit za refinansiranje bio deo vašeg finansijskog rešenja, a ne deo nekog novog finansijskog problema, potrebno je da znate tri stvari o uzimanju kredita za refinansiranje:

  • Ref kredit se uzima kada nađete najpovoljniju ponudu za tu vrstu kredita.

  • Kredit za refinansiranje se uzima kada se pojavi dobra ponuda u banci, tj. kada je novi kredit jefitniji od ovog koji trenutno otplaćujete.

  • Ovaj kredit se uzima u situaciji kada otplata aktuelnog kredita počinje da "boli", tj. kada ne možete da izmirite mesečne obaveze i da vam pritom ostane novca za normalan život.

Termin koji smo mi na Kamatici smislili za ovakav pristup je "pamteno refinansiranje", a on podrazumeva da kredit za refinansiranje kupujete od banke samo kada su ispunjeni svi gore navedeni uslovi.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Važna stvar koju treba istaći i koju ne možemo dovoljno jako da naglasimo, a tiče se kredita za refinansiranje, jeste da takav kredit može da vam zaista pomogne u životu, ali može i da vam napravi još veće novčane probleme.

  • Kredit za refinansiranje će vam pomoći, ako pronađete povoljnu ponudu, maksimalno ga iskoristite i promenite svoje finansijske navike, tj. postanete odgovorniji prema svom novcu.

  • Kredit za refinansiranje vam NEĆE pomoći ako se ne pridržavate ovoga iz prethodne rečenice. Tada ćete se samo naći u još većem finansijskom problemu, jer ćete otplaćivati još jedan dodatni kredit.

Ukoliko vam je potreban kredit za refinansiranje, najbrži i najlakši način da dođete do njega jeste uz pomoć Kamatica savetnika. Dovoljno je samo da kliknete na ovaj link, a naši kreditni savetnici će vam pomoći da nađete najpovoljniji kredit za refinansiranje koji vi lično možete da dobijete od banke.

Ovakve i slične savete možete pročitati i u našem newsletter-u.

Formular za Kamatica savetnika


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja

Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
svi krediti svi krediti na jednom mestu sve o kreditima sve o kreditima na jednom mestu najbrže do kredita najpovoljniji krediti najpovoljniji krediti na jednom mestu hoću kredit kredit za minut kreditni savetnik najlakše do kredita keš krediti krediti za refinansiranje stambeni krediti pametno refinansiranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana