Tekst objavljen: 21.09.2022 17:30        


Kamatne stope skaču, a ljudi brinu. Kako naći rešenje u ovim kriznim vremenima?

Kako da nađete najpovoljniji kredit u vremenima krize?


Loše vesti poslednjih meseci sa svih strana plaše građane. Naslovi koji velikim slovima kao da vrište o "rekordnim povećanjima kamate", "sve višim kamatnim stopama", "istorijskim poskupljenjima" i slično ostavljaju takav efekat na nas da nam dođe samo da se sklonimo i čekamo da ova ekonomska oluja prođe.

Možda bi neko tako i razmišljao, pa odlučio da ne radi ništa i da samo čeka neke bolje dane. Ako neko to može - svaka čast.

Ali, šta da rade oni koji jednostavno nemaju taj luksuz da mogu da čekaju? Na primer, ukoliko nekome baš sada trebaju sredstva za neku neodložnu kupovinu, plaćanje nekih ranijih obaveza ili refinansiranje prethodnog, znatno skupljeg, kredita? Ili su konačno uspeli da nađu stan kakav im je potreban, pa im sada treba i odgovarajući stambeni kredit.

Šta oni mogu da rade?

Ukoliko zaista žele da nađu povoljan kredit i prođu najjeftnije moguće, imaju na raspolaganju dve varijante:

  • jedna je da sami idu "peške" od sajta do sajta banke, upoređuju ponude, zatim odlaze u filijale i razgovaraju sa bankarima - sve u cilju pronalska najjefinijeg mogućeg kredita

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Ušteda vremena, energije, živaca i na kraju, ali ne i najmanje važno - novca. To je ukratko Kamatica savetnik. Naši kreditni savetnici imaju višegodišnje iskustvo u bankarskom sektoru i tačno znaju sve "cake" i trikove tako da ćete zaobići prepreke koje će bankari možda postaviti pred vas kada odete da tražite kredit.

Sve to se može izbeći samo jednim pozivom ili popunjavanjem konakt forme za keš kredite, kredite za refinansiranje ili stambene kredite

Pored svih ušteda, imaćete i nekoga ko će vas saslušati i ko će biti sa vama tokom čitavog procesa apliciranja za kredit. 

Sve to vam može biti od velike pomoći, naročito ako ste u žurbi i treba vam hitno novac. A povoljan kredit sa, u ovim vremenima ipak sigurnijom fiksnom kamatnom stopom, je na samo par klikova daleko od vas.


Ovakve i slične savete možete pročitati i u našem newsletter-u.

Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
najpovoljniji krediti na jednom mestu kredit sa fiksnom kamatom najbolji kredit najpovoljniji krediti keš krediti krediti za refinansiranje stambeni kredit svi krediti svi krediti na jednom mestu kreditni savetnik najvažnije o kreditima ekonomska kriza kredit za minut najlakše do posla najbrže do kredita

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana