Tekst objavljen: 30.06.2022 15:35        


Krediti se obično vezuju za pojmove "minus" i "dugovanje", ali ne mora uvek da bude tako

Evo kako vam kredit pomaže da budete "u plusu"


Da li može da se otplaćuje kredit i da se pritom živi dobro? Pod "dobro" podrazumevamo da se ne "sastavlja jedva kraj sa krajem".

Pitanje koje smo pomenuli iznad sigurno je palo na pamet svakome ko razmišlja o tome da uzme kredit, jer najveća briga svih u Srbiji koji se odluče za kupovinu kredita od banke jeste - da li će imati sredstava da na vreme vrate ovu pozajmicu

Bez obzira da li pričamo o keš kreditima, kreditima za refinansiranje ili stambenim kreditima - priča je uvek ista i brige uvek ostaju.

Međutim, ne mora da bude tako. Uz malo razmišljanja i tek malo više finansijskog planiranja, kredit ne mora da vam predstavlja glavobolju. Jer, krediti treba da služe da reše neki finansijski problem, a ne da stvore nove novčane dubioze.

Kako možemo da postignemo ovu situaciju?

Tako što ćemo pametno da refinansiramo postojeći kredit.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Pametno refinansiranje kredita podrazumeva dve stvari.

  • Prva je da napravimo procenu svojih finansija i postavimo sebi pitanje: da li bi ovaj kredit mogao da mi pravi problem u narednih tri do šest meseci? 

Ukoliko je odgovor na ovo pitanje "da", onda je potrebno da pronađete najpovoljniji kredit za refinansiranje i, uz to, napravite neke korekcije u svojim finansijskim navikama. Refinansiranje bez promene loših novčanih navika znači će samo pogoršanje aktuelnog problema.



Ako već možemo - zašto da ne prođemo jefitnije? Kamatica savetnik vam pomaže da prođete najpovoljnije pri izboru kredita za refinansiranje, ali i ako vam treba keš ili stambeni kredit.



Ovakve i slične savete možete pročitati i u našem newsletter-u.

Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
treba mi kredit pametno refinansiranje svi krediti najbolji kredit najpovoljniji krediti kredit za refinansiranje keš kredit stambeni kredit kamatica savetnik

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana