Tekst objavljen: 26.04.2022 17:15        


Evo kako vam ova vrsta kredita olakšava da pregurate mesec

Šta sve možete sa kreditom za refinansiranje?


Početak meseca zna ponekad da bude naročito težak. Petog je rata za kreditnu karticu, 10. se odbija rata zbog kupovine automobila, tri dana kasnije dospeva kredit za veš mašinu. Tu može biti i dodatnih troškova u vidu dozvoljenog minusa, rate za još neki, najčešće elektronski uređaj...

Toliko je stvari i finansijskih obaveza da se brinete da li ćete sve moći da ispratite, a kamoli da platite sve obaveze.

Šta možete biti rešenje za ovaj finansijski stres?

Dok tražite rešenje, odnegde iskoči bankarska reklama koja nudi kredit za refinansiranje po mnogo povoljnijoj kamatnoj stopi nego što je vaš trenutni keš kredit.

Naravno da ćete se zapitati: da li je ovo rešenje svih mojih problema?!

Jer, krediti za refinansiranje nude opciju da po povoljnijim uslovima otplaćujete dugovanja, najčešće imate i dodatni keš. Izgleda savršeno, zar ne?

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Pa tako sa kreditom za refinansiranje možete da:


Sve ovo je nesumljiva dobit za vas, ali samo pod jednim uslovom: da vam ova vrsta kredita pomogne da vaše finansijske navike postanu bolje, tj. da posle njega imate uredne lične finansije. To je jedino rešenje. Svako druga varijanta bi vam donela više problema nego koristi.

Što se tiče samih kredita za refinansiranje, opšte je pravilo da ukoliko se obaveze refinansiraju na kraći vremenski period, onda se preporučuje uzimanje kredita sa fiksnom kamatnom stopom. Ukoliko se ista vrsta kredita kupuje od banke na duži period, onda se preporučuje varijabilna kamatna stopa. Za koju god opciju da se odlučite, Kamatica savetnik je najbolje rešenje za vas, jer vam pomože da nađete najpovoljniji kredit koji vi lično možete da podignete u banci.

Ovakve i slične savete možete pročitati i u našem newsletter-u.

Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
finansijski savet saveti lične finansije povoljni krediti refinansiranje kredita kredit za refinansiranje najpovoljniji kredit krediti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana