Tekst objavljen: 07.10.2020 14:55        


Naš kreditni Savetnik sada je jači za još jednu sjajnu opciju

Kamatica vam od sada pomaže da nađete najbolji stambeni kredit!

Posle svega nekoliko meseci na finansijskom tržištu Srbije, Kamatica savetnik se proširio. Do sada se pokazalo da je naš Savetnik uradio dobar posao kada je reč o savetovanju i pomoći građanima pri dobijanju keš kredita, a sada smo napravili i korak dalje.

Naš tim savetnika pojačali smo ekspertima iz domena savetovanja pri izboru stambenih kredita i time smo svima koji žele ovu vrstu kredita ponudili pomoć da nađu najbolju opciju na tržištu kredita u Srbiji i započnu sa stvaranjem svog doma. Kao i u slučaju keš kredita, naš Savetnik za izbor stambenih kredita je potpuno besplatan.

Kamatica, kao portal koji je već 13 godina prisutan i prati dešavanja na finansijskom tržištu, svakodnevno dobija pitanja naših sugrađana o stambenim kreditima. Do sada smo mogli da ponudimo opšti pregled tržišta, a sada pomažemo i sa uslugom savetovanja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Pored nove opcije našeg Savetnika, uskoro ćemo pokrenuti i program edukacije o stambenim kreditima, jer naša istraživanja pokazuju da o toj vrsti bankarskog proizvoda naši građani znaju veoma malo. Ukoliko imate nedoumice ili pitanja o stambenim kreditima, pišite nam na mejl ili nam se javite na društvenim mrežama. Pomoći ćemo vam da se što bolje spremite za dobijanje ovog kredita.

Ukoliko ste se već odlučili da uzmete stambeni kredit, a ne znate u kojoj banci – javite nam se. Dovoljno je samo da kliknete na ovaj link . Mi ćemo uraditi sve ostalo.

1 komentar

  1. User image
    Sandra Andjelovic 18.01.2021 0:03

    Moje postovanje

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kamatica kupovina nekretnine uzimanje kredita kamatica savetnik stambeni kredit krediti savetovanje za kredite

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana