Tekst objavljen: 02.08.2023 16:45        


Šta da radite kako ne biste kupili skup kredit od banke?

Najjeftiniji kredit ne postoji, ali zato postoji način da vi lično prođete povoljno

Svako pri kupovini želi da prođe što jeftinije, pa zašto bi kupovina kredita kod banke bila druga priča?

Bilo da se radi o keš kreditu, kreditu za refinansiranje ili stambenom kreditu, logično je da želite da prođete najpovoljnije moguće.

Zbog toga ogromna većina građana dok traži kredit pita: koji je najjeftiniji, odnosno najpovoljniji kredit?

Odgovor glasi:takav kredit ne postoji!

Možda ovo deluje kao poprilično oštra izjava, ali hajmo malo da razjasnimo situaciju.

  • Kupovina kredita od banke podrazumeva da vi tokom pregovora trgujete sa uslovima koje možete da obezbedite. To su zaposlenje, visina primanja, firma u kojoj radite....mnogo je faktora koje bankari uzimaju u obzir pri odobravanju kredita.

  • Tek kada ispunite uslove kredita, vi možete tražiti cenu kredita, tj. možete pregovarati o najjeftinijoj opciji koja je banka spremna da vama lično ponudi.
Ovakve i slične pojave smo jednom davno ilustrovali pričom o Zdravku Čoliću i bankarima, ali poenta je da ne morate biti Zdravko Čolić da biste dobili povoljan kredit, a objasnićemo i zašto.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Ako ne ispunjavate uslove koje je banka propisala za jefitniji kredit, onda vam jedino preostaje da od banke kupite neku skuplju pozajmicu.

Svi koji su ikada tražili kredit znaju da banke na svojim sajtovima često prikazuju reprezentativne primere, a oni su upravo to - primeri. Uslovi koje je banka odabrala da stoje na sajtu, a kada odete u filijalu i očekujete uslove sa sajta, onda čujete neku drugu priču i kredit obično ispadne skuplji nego što to piše na bilbordu ili na sajtu.

Ipak, i dalje možete proći povoljno i to bez odlazaka u banku. Kamatica savetnik u svom timu ima iskusne savetnike koji će iz svega jednog razgovora sa vama moći da procene koji kredit je najpovoljniji za vas, bilo da je reč o keš kreditu, kreditu za refinansiranje ili stambenom kreditu.

Ovakve i slične savete možete pročitati i u našem newsletter-u.

Formular za Kamatica savetnika


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja

Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
svi krediti svi krediti na jednom mestu sve o kreditima sve o kreditima na jednom mestu kreditni savetnik kamatica savetnik krediti sve banke sve banke na jednom mestu sve banke u srbiji najpovoljniji krediti na jednom mestu najpovoljniji krediti najbrže do kredita najlakše do kredita potreban mi je kredit keš krediti krediti za refinansiranje stambeni krediti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana