Tekst objavljen: 20.11.2022 16:00        


iPhone 15 i iPhone 15 Plus će zadržati iste brzine prenosa USB 2.0 kao Lightning

Od svih predstojećih iPhone modela sa USB-C portom, samo će ova dva imati veće brzine prenosa podataka


Očekuje se da će jedna od glavnih promena u iPhone 15 liniji sledeće godine biti prelazak sa Lightning-a na USB-C port. Pored te promene, pouzdani Apple analitičar Ming-Či Kuo sada izveštava da će to dovesti do značajnog povećanja brzina prenosa podataka preko kabla za iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max.

Kuo kaže da Apple-ovi planovi za prelazak na USB-C napreduju prema očekivanjima, na osnovu njegovih najnovijih istraživanja lanca snabdevanja. Dok će cela linija, uključujući iPhone 15, iPhone Plus, iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max, preći na USB-C, samo će dva vrhunska uređaja videti poboljšanje u brzinama prenosa.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Kuo kaže da će iPhone 15 i iPhone 15 Plus zadržati iste brzine prenosa USB 2.0 kao Lightning. To znači da će brzine prenosa podataka biti ograničene na 480 Mbps. Ovo nastavlja Apple-ovu strategiju daljeg razdvajanja iPhone linije između Pro i ne-Pro modela.

Prema njemu, iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max (ili možda Ultra?) će imati "najmanje USB-C 3.2 ili Thunderbolt 3" brzine prenosa podataka. USB-C 3.2 bi mogao da poboljša brzinu prenosa podataka do čak 20 Gbps, dok bi Thunderbolt 3 povećao na čak 40 Gbps.

Očekuje se da će iPhone 15 i iPhone 15 Pro modeli biti puštene u prodaju negde u drugoj polovini 2023. godine.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
brzina prenosa podataka apple iphone USB-C

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana