Tekst objavljen: 22.07.2022 16:00        


Letnja sniženja su u toku, pa je prava prilika da obnovite svoj garderober po nižim cenama. Ujedno, sniženja su i zamka jer na kraju možete završiti sa stvarima koje vam uopšte nisu potrebne. Da se to ne bi desilo, poslušajte savete stručnjaka za kupovinu

Saveti za dame: Kako da izvučete najviše iz letnjih sniženja


Ne kupujte neplanski
- Pre odlaska u šoping, pogledajte u ormar, vidite šta vam nedostaje i napravite spisak potrebnih stvari. Ako to ne uradite, rizikujete da kupite gomilu nepotrebnih stvari kojima niste mogli da odolite samo zato što su bile na sniženju.

Ne izbegavajte dizajnere- Ponekad nude odlične popuste, pa investirajte u klasični komad, suknju ili pantalone za sva vremena. Obnovite poslovnu garderobu, umesto haljina radije kupujte suknje koje možete kombinovati u više varijanti.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ne kupujte ako vam se komad nije svideo po punoj ceni- Ako vam ne odgovara veličina, boja, dizajn, ne kupujte, ma kako jeftino bilo. Na kraju to nećete nositi, pa će ispasti skuplje nego nešto za šta ste izdvojili više novca. Ovde bi trebalo da se vodite jednostavnom maksimom - ako vam se nešto nije svidelo po punoj ceni, ne kupujte ga samo zato što je 70% sniženo.

Ne kupujte kad ste nervozni i tužni- Ne kupujte ako ste umorni ili nervozni jer negativna osećanja mogu zamagliti vaš izbor i učiniti da se kući vratite sa nepotrebnim stvarima. Ne kupujte ni kad ste očajni, to je isto kao da idete u supermarket gladni.

Ne idite u kupovinu posle radnog vremena- Ako možete, izbegavajte da u kupovinu idete posle radnog vremena, ne samo da ste umorni, nego će verovatno biti i gužva. Nedelja ujutro je pravo vreme, jer će biti manje posetilaca nego obično. U kupovinu ne vodite decu, niti nervoznog muža. Idite sami ili sa prijateljicom koja takođe uživa u rasprodajama.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
dame kupovina odeća sezonsko sniženje sniženje saveti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana