Tekst objavljen: 19.03.2015 11:13        


Uz kasko osiguranje za nova putnička vozila, ugovoreno tokom Sajma automobila u kompaniji Wiener Stadtische osiguranje, na poklon se dobija pokriće troškova za iznajmljivanje zamenskog vozila u iznosu od 330 evra godišnje.

Wiener Stӓdtische : Uz kasko - poklon

Vlasnici vozila koji tokom trajanja 52. Međunarodnog sajma automobila ugovore sa kompanijom Wiener Stadtische osiguranje polisu kasko osiguranja za novo vozilo, na poklon će dobiti i pokriće troškova za iznajmljivanje zamenskog vozila koje mogu koristiti u slučaju krađe, uništenja ili oštećenja svog vozila.

Maksimalan iznos troškova za iznajmljivanje zamenskog vozila je 330 evra godišnje. U slučaju krađe ili uništenja vozila, vlasnicima kasko polise biće pokriveni troškovi iznajmljivanja zamenskog vozila, i to na osnovu računa koji dobiju od pravnog lica od kojeg su iznajmili vozilo, maksimalano do 330 evra.

U slučaju oštećenja vozila, kada iznos štete prelazi 200.000 dinara, pokriveni su troškovi iznajmljivanja zamenskog vozila dok se vozilo nalazi u servisu zbog popravke. Broj dana na koji osiguranik ima pravo da iznajmi vozilo zavisi od broja sati potrebnih za popravku vozila, a maksimalno do 330 evra.

Troškovi iznajmljivanja zamenskog vozila podrazumevaju samo troškove iznajmljivanja vozila, a ne i troškove goriva, povratka vozila (drop of), osiguranja, putarine, kazne i slično.

* Za osobe koje tokom Sajma dobiju informativnu ponudu od kompanije WSO, ova sajamska pogodnost važi do 30.juna 2015, zbog čekanja na isporuku vozila od strane proizvođača.

Posetite nas na Sajmu automobila u Hali 4 Beogradskog sajma, od 20. do 29. marta 2015. godine.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kasko osiguranje kasko auto kasko osiguranje winer osiguranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana