Tekst objavljen: 22.08.2013 16:30        


Grad Beograd raspisao je konkurs za prodaju vile u Ulici Andre Nikolića i još osam stanova u svom vlasništvu. Član Gradskog veća Zoran Kostić kaže da se radi o osam stanova površine od 13 do 77 kvadrata i jednoj vili u Ulici Andre Nikolića na Senjaku.

Beograd prodaje vilu na Senjaku za 4,5 miliona evra

- Početna cena za stanove je od 800 do 1.200 evra po kvadratu i nju je odredio sektor za procenu tržišnih vrednosti Uprave javnih prihoda. U slučaju vile radi se o velikom placu od blizu 40 ari i početna vrednost je oko 4,5 miliona evra. S obzirom na to da se radi o rezidencijalnoj četvrti i prostoru gde je moguća gradnja velikih objekata i cena je odgovarajuća - rekao je Kostić.

Sve potrebne informacije (tekst oglasa, obrazac prijave, uputstvo o načinu uplate depozita), kao i uvid u dokumentaciju u vezi sa navedenim nepokretnostima, mogu se dobiti u Sekretarijatu za imovinsko-pravne poslove, građevinsku i urbanističku inspekciju gradske uprave u Ulici 27. marta 43-45, na prvom spratu, u kancelariji 143A od 11 do 15 sati. Za informacije je otvoren i telefon 011/2753-763.

Prijave za učešće u javnom nadmetanju potrebno je podneti na pisarnici gradske uprave ili poslati poštom u zatvorenoj koverti sa vidljivom naznakom na koji se oglas odnosi i ko je podnosilac. Javno nadmetanje će biti održano 30. septembra u 12 sati u zgradi gradske uprave.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana