Tekst objavljen: 15.09.2015 13:57        


Sajam zapošljavanja LINK2job biće održan u petak, 18. septembra, od 10 do 19 sati u hotelu Craun plaza (Crowne Plaza) u Beogradu.

U petak sajam zapošljavanja u hotelu Craun Plaza

Kako su saopštili organizatori, sajam mogu da posete svi koji žele da dobiju posao ili da postojeći zamene boljim, a svaki posetilac sajma besplatno će dobiti online kurs engleskog jezika.

Takođe, moći će da dobiju i neki od kurseva programiranja, dizajna i poslovnih veština. Besplatni kurs engleskog jezika može da se rezerviše na linku www.link2job.eu/prijava, a na samom sajmu da potvrdi rezervaciju poklon kursa.

Na sajmu će nove zaposlene tražiti neke od brojnih uspešnih kompanija, među kojima su Mercator, Comtrade, Ernst || Young, Zepter, Delhaize Serbia, Trizma, Infostud, obrazovne ustanove ITAcademy i BusinessAcademy, kao i mnogi drugi sa velikim brojem otvorenih radnih mesta.

Sajam LINK2job je podržao Grad Beograd, član Gradskog veća i predsednik Saveta za zapošljavanje Dragomir Petronijević, kao i Nacionalna služba za zapošljavanje.

Ono po čemu se sajam zapošljavanja razlikuje od drugih jeste to što će posetioci moći da iskoriste veliki broj besplatnih sadržaja, koji će im pomoći da dođu do posla koji žele.

Besplatna izrada profesionalnih fotografija za CV, besplatna predavanja o tome kako uspešno proći intervju za posao, kako pronaći posao preko LinkedIna, kako uspešno pokrenuti freelance karijeru i zarađivati od kuće, samo su neki od sadržaja koje će posetioci moći da iskoriste na sajmu.

Sajam zapošljavanja LINK2job je projekat LINK Centra za razvoj karijere koji inače pruža podršku pri unapređenju karijere, kroz držanje raznih seminara i radionica na temu poslovanja i sticanja dodatnih veština.

Cilj rada Centra je promocija celoživotnog učenja, podsticanje napredovanja u karijeri i otvaranje mogućnosti profesionalnog usavršavanja svakog korisnika, podseća se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
sajam zapošljavanja posao mladi karijera

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana