Tekst objavljen: 30.10.2012 16:02        


Svetski dan štednje obeležava se sutra, 31. oktobra, ali može se reći da je Nedelja štednje počela u ponedeljak. Ipak, banke su za sada bile prilično škrte na rečima i oglašavanjima povodom kamatnih stopa.

Pogledajte još ponuda banaka za Nedelju štednje

SVE O PONUDAMA BANAKA I KAMATNIM STOPAMA - NEDELJA ŠTEDNJE 2012.

Očekivano, tek danas počinju oglašavanja sa istaknutim kamatnim stopama

Bez velikih iznenađenja u pogledu visina kamatnih stopa, banke proširenjem ponude pokušavaju da pridobiju klijente na svoju stranu.

Aik banka je ponudila Slobodnu štednju sa rokom oročenja od 11 meseci uz NKS od 5 odsto, EKS 4.25 odsto, uz mogućnost podizanja kompletnog štednog uloga i kamate u bilo kom momentu pre isteka oročenja.

Istovremeno, za klasično oročeno štednju ova banka za oročenje na 15 meseci nudi kamatnu stopu od 5.5 odsto, EKS 4.68, a za oročenje na 25 meseci kamatu od 5.7 odsto, EKS 4.87 odsto. Uz ovu štednju banka nudi i pogodnost u vidu besplatnog tekućeg računa sa pozajmicom na bazi štednje i VISA Charge ili Gold kreditnih kartica bez članarine.

Eurobanka EFG u toku ove Nedelje štednje želi da nagradi svoje štediše tako što će svim štedišama štede u dinarima i evrima i imaju ugovoren mesečni pripis kamate u prvom mesecu oročenja duplirati kamatnu stopu.Sosijete ženeral banka nam uz štednju ovog puta nudi i mogućnost trošenja novca. Naime, uz većinu štednih proizvoda ove banke, štediše svoj depozit mogu iskoristiti i za dobijanje platne kartice. Kamata na ovakvu vrstu štednje jednaka je kamati na klasično oročene depozite, a limit na kartici zavisi od visine štednog uloga.

Kredi agrikol banka je izdvojila dečiju štednju kao specijalnu ponudu i to kao štednju po viđenju, uz kamatne stope od 7 odsto na dinare, odnosno 1.5 odsto na štednju u evrima. Na dinarske račune ove štednje uplate mogu, osim zakonskog zastupnika, vršiti i ostala lica.

Hipo alpe adria banka je za oročenja na 15 meseci ponudila štedišama kamatnu stopu od 5.5 odsto, EKS 5.03 odsto. Naravno, svi oni koji oroče više od 10.000 evra dobiće od banke na poklon I polisu osiguranja domaćinstva.

Pireus banka je za štednju sa isplatom kamate unapred ponudila kamatne stope od 4.5 odsto za oročenje na 3 meseca do 5.25 odsto za oročenje na 12 meseci. Više kamatne stope su ponuđene i za proizvod Pireus 30 sa maksimalnom kamatnom stopom od 5.75 odsto za oročenje na 10 meseci, kao i za Pireus 50 sa kamatom od 5.75 odsto za oročenje na 24 meseca.

SVE O PONUDAMA BANAKA I KAMATNIM STOPAMA - NEDELJA ŠTEDNJE 2012.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
kamatne stope na štednju kamate na štednju banke štediše štednja nedelja štednje 2012 Nedelja štednje kamatica

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana