Zvanični kurs Evra za dan 14.06.21. :: 117.5706 rsd
Tekst objavljen: 05.02.2021 15:55        


U okviru paketa digitalnih usluga, Addiko banka predstavlja novi proizvod na tržištu, mŠtednju, kao jedinstveno rešenje koje zaokružuje paletu digitalnih bankarskih proizvoda i usluga. mŠtednja je dostupna klijentima Addiko banke putem mbanking aplikacije „Addiko Mobile, a nudi opciju štednje u dinarima ili evrima, bez potrebe odlaska u banku. Sredstva je moguće oročiti na period od 3, 6 ili 12 meseci, u iznosu od 5.000 do 600.000 dinara, odnosno od 100 do 5.000 evra

MŠtednja Addiko banke: Štedite u hodu uz mbanking, bez odlaska u banku

„U nastojanju da potvrdimo lidersku poziciju na tržištu kada je u pitanju digitalno bankarstvo, kontinuirano unapređujemo ponudu kako bismo klijentima ponudili odabrane proizvode koji se jednostavno i bezbedno koriste, uz brzu uslugu visokog kvaliteta. Uvođenjem usluge mŠtednja, Addiko banka je svojim klijentima omogućila brzo i lako obavljanje svih bankarskih poslova u svakom trenutku. Uz mŠtednju, naša digitalna ponuda je sada kompletna, tako da svako sa mobilnim telefonom zaista može da ima celu banku na dlanu“, izjavio je Vojislav Lazarević, predsednik Izvršnog odbora Addiko Banke. „Naša banka klijentima pruža proizvode i usluge skrojene po njihovoj meri, što čini osnovu koncepta praktičnog bankarstva, koji je na pravi način zaživeo i odlično je prihvaćen među našim klijentima“, dodao je Lazarević.

Novi proizvod, mŠtednja, od 28. januara je dostupan svim klijentima banke koji imaju aktivan paket tekućeg računa u Addiko banci koji uključuje digitalne servise i instaliranu Addiko Mobile aplikaciju na njihovom pametnom telefonu i omogućava korisnicima da oroče sredstva bez odlaska u ekspozituru, u samo nekoliko klikova i sve to po promotivnim uslovima. Addiko banka trenutno nudi najpovoljniju kamatnu stopu za sve online oročene depozite u evrima na period od šest meseci.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ukoliko već nemaju otvoren paket računa, novi klijenti mogu da otvore mRačun u Addiko banci potpuno digitalno, preuzimanjem mobilne aplikacije i putem video-identifikacije, za svega nekoliko minuta.Prenosom zarade, već nakon tri meseca, postoji mogućnost podnošenja online zahtevaza mKredit i mDozvoljeni minus. Rukovanje ličnim podacima se odvija u skladu sa najvišim bezbednosnim standardima, što znači da su sve transakcije sigurne, uz garantovanu zaštitu ličnih podataka.

U sklopu prepoznatljive ponude digitalnih proizvoda, poput mKredita, mRačuna, mDozvoljenog minusa i asistirane prodaje, mŠtednja kompletira digitalni bankarski paket Addiko banke, pa klijenti sve bankarske poslove mogu završiti iz udobnosti svog doma ili dok su u pokretu. Sve pogodnosti digitalnih usluga Addiko banke započinju otvaranjem tekućeg računa, dok je mbanking, odnosno mobilna aplikacija, ocenjena kao jedna od najboljih na tržištu, brza i jednostavna za upotrebu.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
mŠtednja mŠtednja addiko banka pr sadržaj Addiko banka štednja novca

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana