Zvanični kurs Evra za dan 06.12.21. :: 117.5781 rsd
Tekst objavljen: 18.11.2021 14:30        


Za 300 mladih 30.000 dinara na poklon za useljenje od NLB Banke i Komercijalne banke

Počela isplata stambenih kredita za mlade Vlastimir Vuković, predsednik IO Kombanke i Nikola Maksimović, dobitnik kreditaNLB Banka i Komercijalna banka počele su isplatu stambenih kredita u okviru akcije Prava prilika da živiš po svom, tokom koje će prvih 300 mladih koji do kraja ove godine podnesu zahtev i do kraja februara naredne godine realizuju stambeni kredit nagraditi sa po 30.000 dinara poklona za useljenje.

Ova akcija deo je šire regionalne inicijative NLB Grupe, koja za cilj ima da podrži mlade da reše stambeno pitanje i motiviše ih da svoje živote nastave da grade u našem regionu. Jedan od njenih prvih učesnika u Srbiji je Nikola Maksimović iz Beograda, dvadesetosmogodišnji programer u mBrainTrain, inovativnoj tehnološkoj kompaniji koja je među prvim u svetu počela da se bavi razvojem mobilnih uređaja za merenje moždane aktivnosti.

„Nikola je primer osobe koja, radeći inovativan i pionirski posao, neprekidno pomera granice i unapređuje naše okruženje. On i drugi mladi ljudi poput njega su stub održive budućnosti našeg regiona. Želimo da podržimo njegovu odluku da nastavi da živi i kreira pozitivne promene baš na ovoj tački na mapi, koja je za sve nas dom. Danas smo to i učinili – ulažući u njegovu, zapravo smo napravili veliki ulog za bolju budućnost svakoga od nas“, istakao je Vlastimir Vuković, predsednik Izvršnog odbora Komercijalne banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Prava prilika da živiš po svom namenjena je mladima do 40 godina i obuhvata sve modele stambenih kredita iz bogate ponude NLB Banke i Komercijalne banke - sa i bez osiguranja kod Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita, uz najmanje 10 odsto učešća za kupovinu prve nekretnine, punu podršku zaposlenih u obe banke i rekordno brzu realizaciju.

U okviru nje klijenti će kao i do sada zahtev za stambeni kredit moći da podnesu u ekspoziturama banaka, kao i da sve dodatne informacije pronađu na nlb.rs i kombank.com.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
stambeni krediti za mlade nikola maksimović pr sadržaj kombanka nlb banka vlastimir vuković

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana