Tekst objavljen: 01.11.2021 14:25        


Kako bi obeležili Svetski dan štednje na pravi način, Addiko banka je pripremila još jednu fantastičnu ponudu za sve postojeće i buduće korisnike

Štednju oročite i u budućnost lakše kročite


Svako ko u periodu od 31. oktobra do 31. decembra 2021. godine, preko mobilne aplikacije Addiko banke bude oročio sredstava u dinarima na 12 meseci na mŠtednju, dobiće neverovatnu nominalnu godišnju kamatnu stopu od čak 2,6 odsto (EKS 2,6%)*.

Addiko banka, poznata kao jedan od lidera digitalnog bankarstva, omogućila je svim korisnicama da imaju banku na dohvat ruke i preko svojih mobilnih telefona obave sve poslove koje bi inače završavali u ekspoziturama. Korišćenje Addiko Mobile aplikacije omogućava brzo, lako i bezbedno obavljanje svih bankarskih operacija, u samo nekoliko minuta, na mestu i vremenu koje korisnicima odgovara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Oročena štednja, mŠtednja, je javnosti predstavljena prošle godine i vrlo brzo je postala veoma popularna zbog fleksibilnosti, mogućnosti štednje u domaćoj i stranoj valuti, kao i veoma povoljnim kamatnim stopama. Nakon skoro dve godine u kojima smo se svi suočavali sa različitim finansijskim izazovima, konačno je došlo vreme da počnemo da razmišljamo unapred i počnemo da investiramo u svoju budućnost.


*Reprezentativan primer:

Iznos depozita: 600.000 din;
Period oročenja 12 meseci;
NKS, na godišnjem nivou, fiksna: 2,6%;
EKS, obračunat na dan 20.10.2021: 2,6%;
Ukupan iznos bruto kamate: 15.600 din;
Poreska obaveza: 0 din;
Ukupno za isplatu (depozit + bruto kamata – iznos poreske obaveze): 615.600 din

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Addiko banka nedelje štednje nedelja štednje 2021 pr sadržaj Addiko banka mŠtednja addiko banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana