Tekst objavljen: 22.12.2014 15:24        


Erste Banka je proširila spektar usluga kojima se ispunjavaju savremene potrebe klijenata aktiviranjem onlajn procesa kreiranja računa građana.

Onlajn kreiranje računa u Erste Banci

  • Izbor računa i vezanih proizvoda, unos podataka, kao i uvid u dokumentaciju, obavljaju se onlajn sa bilo kog računara ili mobilnog pametnog uređaja
  • Proces se završava potpisivanjem u filijali, što je zakonski „oflajn minimum“
  •  Za sve koji do 31.12. otvore standardni račun onlajn, račun, elektronsko bankarstvo i SMS servis 2 godine bez mesečne naknade.
Kreiranje računa onlajn se tako pridružuje već postojećim savremenim servisima banke: mBanking aplikaciji kojom se između ostalog mogu obavljati sva plaćanja, menjački poslovi, oročavanje novca, ugovaranje trajnih naloga, koja ima i jedinstvenu funkcionalnost „Slikaj i plati“ za plaćanje računa fotografisanjem uplatnice, Finansijskom savetniku u NetBankingu koji analizira potrošnju, kao i MasterCard Gold beskontaktnoj kartici kojom se bez naknade podiže novac na bilo kom bankomatu u zemlji.

Svako ko do 31. decembra 2014. godine otvori standardni tekući račun u Erste Banci onlajn, naredne dve godine će bez mesečne naknade moći da koristi račun, elektronsko bankarstvo i SMS servis.

Kreiranje računa onlajn obavlja se na početnoj stranici sajta banke: www.erstebank.rs kroz pet jednostavnih koraka:

1. Izbor računa i vezanih proizvoda
2. Unos ličnih podataka
3. Izbor filijale za podizanje kartice i potpisivanje ugovora
4. Izjašnjavanje o opštim uslovima poslovanja i drugim zakonskim propisima
5. Preuzimanje ponude

Nakon provere podataka o klijentu od strane banke, banka pristupa kreiranju računa koji klijent može koristiti odmah nakon potpisivanja ugovora. Onlajn proces otvaranja računa će u narednom periodu biti unapređivan uzimajući u obzir komentare i iskustva klijenata.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
erste banka Kreiranje računa onlajn mBanking aplikacija NetBanking

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana