Tekst objavljen: 21.10.2016 14:00        


Aleksandar Antić pozvao je Nišlije da ne napuštaju sistem daljinskog grejanja jer je taj sistem kratkoročno, srednjoročno i dugoročno finansijski najpovoljniji.

 Nišlije da ne napuštaju sistem daljinskog grejanja

"Ukoliko neko misli da će neko dugoročno dobro proći na račun toga što se greje na struju, taj se prevario. To što je sada cena električne energije kod nas najniža u Evropi, ne znači da će tako biti doveka", izjavio je ministar rudarstva i energetike.On je istakao da je daljinsko grejanje u Nišu jeftinije nego u većini gradova u Srbiji.

"Postojao je period u Nišu kada su prethodno rukovodstvo Toplane i grada malo lutali sa tarifnim sistemom i izgubili poverenje građana, ali je veme da se to poverenje vrati", istakao je Antić.

Prema njegovim rečima, novi zahtevi za isključenje sa isstema daljinskog grejanja u Nišu deo su kampanje koja više nema veze samo sa grejanjem.

"Čini mi se da neko pravi karijeru na tome da organizuje građane da se isključuju sa mreže, čime prave štetu sebi", izjavio je Antić.

On je istakao da se proteklog vikenda lično uverio da Toplana u Nišu dobro radi.

"Osim toplane na Prirodno-matematičkom fakultetu, sve ostale toplane u sastavu tog preduzeća su u funkciji. Ovog vikenda samo 171 korisnik je imao problem sa daljinskim grejanjem", istakao je Antić.

Istakao je da je elektroenergetski sistem u Nišu potpuno stabilan i nema potrebe za brigom da će zbog isključenja sa mreže 1.700 korisnika daljinskog grejanja imati problema u snabdevanju električnom energijom.

On je poručio da će u Nišu predstojeće zime biti struje za sve potrošače.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

3 komentara

  1. User image
    slavke 21.10.2016 15:01

    Jos nam nije toliko ispran mozak da bi poverovali...
    Antic kao Andersen...

  2. User image
    Ilija Ikic 21.10.2016 15:23

    Neka se on greje na daljinsko i neka ne masira ljude da rade sta on hoce, vec da ih pusti na miru da se ponasaju onako kako smatraju da je za njih najbolje. Oni sami brinu o svom dzepu i neka on gleda svoja posla.

  3. User image
    pera 21.10.2016 17:56

    Ja mislim da čovek nema veze sa mozgom.
    Nije mi samo jasno po čijoj preporuci sei tu uvukao.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
daljinski sistem grejanja najisplativiji sistem grejanja grejanje centralno grejanje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana