Tekst objavljen: 08.05.2015 15:53        


Da bi pomogla preduzećima i organizacijama da optimizuju i skaliraju svoje centre podataka i isprate tempo rastućih IT zahteva, kompanija Del (Dell) je razvila novu seriju skladišta koja nudi integrisanu zaštitu podataka za podršku specijalizovanim projekatima, bazama podataka i probnih okruženja, ili za jednostavnu konsolidaciju skladišta, saopšteno je iz te kompanije.

Dell unapredio ponudu skladišta za elektronske podatke

Reč je o serija Dell Storage SCv2000 koja predstavlja skladišta početnog nivoa sa istim funkcijama za opšte rukovođenje, ali i sa nekoliko ključnih karakteristika serija skladišta Dell SC višeg nivoa.

Za korisnike kojima su potrebna velika skladišta Del priprema Seriju PS6610 Arrays (niz) koja će imati konfiguracije za hibridni fleš i hdd konfiguracije, a podržavaće ključne poslovne aplikacije.

Ta serija trebalo bi da se na tržištu pojavi ovog leta.
Kompanija Dell je takođe najavila svoja nova skladišta softverski definisana novim rešenjem Microsoft Storage Spaces koja podržavaju SDS kapacitete kompanije Microsoft na poslovnim serverima i direktno su povezana sa hardverskim skladištima kompanije Del.

Ta skladišta bi na tržištu trebalo da se pojave već u junu, navedeno je u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
it sekttor dell Microsoft Serija PS6610 Arrays skladištenje podataka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana