Tekst objavljen: 25.02.2015 14:40        


Kompanije Microsoft i Telenor Srbije danas su najavile nove digitalne servise u tom operateru mobilne telefonije za mala i srednja preduzeća, preko Microsoft aplikacija "OneDrive"  i "Office 365" .

Digitalni servisi Telenora i Microsofta za preduzetnike

Telenor je prvi operater u Srbiji koji nudi ovakvu uslugu preduzetnicima, a kako je rečeno na prezentaciji, aplikacija Office 365u stvari je kancelarija u oblaku (Cloud) i trenutno je to jedna najbržih i naekonomičnijih Microsoft-ovih softverskih alatki, rekao je izvršni direktor marketinga u Telenoru Mikel Nosgard.

Sva poboljšanja aplikacija koja se obavljaju putem preuzimanja sa Microsoft-ovog zvaničnog sajta su besplatna, a ta softverska alatka omogućuje rad na više razlizčitih dokumenata istovremeno sa ciljem da preduzetnik kvalitetno i brzo servisira svoje kupce i klijente. 

Pogledajte koliko košta pretplata kod srpskih mobilnih operatera.


Office 365 je jedan od najkompletnijih servisa za poslovanje preduzetnika, a ta aplikacija preuzima sa Telenorovog sajta kada vam treba i biće dostupna od 2. marta, najavljeno je na prezentaciji u centralni Telenora.

"OneDrive for business ", koji je sastavni deo Telenorovog paketa Moja firma i drugih internet tarifnih paketa, pruža zaštitu za poslovne podatke i pristup podacima u svakom trenutku, pošto se oni nalaze u Microsoft-ovom oblaku.

Takođe, kroz ovu aplikaciju omomogućeno je besplatno korišćenje jednog  terabyte-a prostora za skladištenje podataka u oblaku (cloud computing). Ostalim korisnicima biće omogućeno da da tu uslugu aktiviraju po pristupačnim cenama.

Telenor je najavio da će jedna licenca za preuzimanje Office 365 paketa omogućiti korišćenje do pet nezavisnih računara u jednoj firmi.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
office 365 digitalni servis Microsoft softver

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana