Tekst objavljen: 18.02.2015 14:28        


Nacionalna avio-kompanija Srbije "Er Srbija" nastupiće na 37. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji će ove godine biti održan od 19. do 22. februara. Na štandu "Er Srbije", koji se tradicionalno nalazi u centralnom delu Hale 1, posetioci će moći da se sretnu sa predstavnicima ove aviokompanije, da sa njima razgovaraju o svom interesovanju za putovanja i da dobiju više informacija o proizvodima i uslugama.

"Er Srbija" na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Ove godine, u fokusu je rastuća mreža "Er Srbije", koju trenutno čini 40 direktnih destinacija u trideset zemalja Evrope, Bliskog istoka i Mediterana i još 35 letova širom sveta, koje obavljaju kod šer partneri Er Srbije- Etihad ervejz, Erihad ridženel, Tarom, Aeroflot, Er Sejšeli i Erberlin.

Posetioci Sajma će moći da saznaju nešto više o ovim i drugim zanimljivim novostima koje se očekuju tokom 2015. godine.

"Er Srbija" će takodje predstaviti Etihad gest (Etihad Guest), nagradjivani zajednički program lojalnosti Etihad ervejza, Er Srbije, Er Sejšela i Etihad ridženela, jedan od najbrže rastućih i najinovativnijih programa lojalnosti u avio-industriji, koji ima više od 2,8 miliona članova.

Ovaj program pruža svojim članovima mogućnost da skupljaju Etihad gest milje putujući sa preko 40 partnerskih avio-kompanija i koristeći usluge brojnih drugih partnera, kao što su hoteli, agencije za iznajmljivanje automobila i pružaoci finansijskih usluga.

Generalni direktor "Er Srbije"Dane Kondić, je tim povodom izjavio da je Međunarodni sajam turizma u Beogradu jedna od najznačajnijih manifestacija za turizam u ovom delu Evrope.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma su Ujedinjeni Arapski Emirati, domovina našeg partnera sa udelom u vlasništvu, "Etihad ervejza", što čini ovaj skup još značajnijim za Beograd, Srbiju i Er Srbiju, rekao je Kondić, a navodi se u saopštenju.

"Tokom prošle godine, Er Srbija je ostvarila značajan razvoj, pa je Sajam idealna prilika da ovaj napredak podelimo kako sa partnerima iz naše oblasti poslovanja, tako i sa širom javnošću koja se interesuje za putovanja. Sektor turizma ostvaruje rast i pokazuje značajan potencijal da bude jedan od ključnih pokretača rasta srpske privrede", rekao je Kondić.

Dok "Er Srbija" učvršćuje svoju poziciju vodećeg avio-prevoznika u regionu, ona ponosno ispunjava svoju ulogu pružajući podršku daljem razvoju turizma i stvaranju novih mogućnosti za zapošljavanje građana Srbije u celokupnoj privredi, naveo je on.

"Er Srbija" je takodje pripremila specijalnu promotivnu ponudu za Međunarodni sajam turizma u Beogradu.

Posetioci štanda "Er Srbije" će moći da dobiju kupon u vrednosti od 10 ili 20 evra, u zavisnosti od destinacije koju su izabrali.

Ti kuponi će moći da se iskoriste za kupovinu karata u bilo kojoj poslovnici "Er Srbije" izmedju 19. i 26. februara ove godine.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Nacionalna avio-kompanija Srbije 37. Međunarodnom sajmu turizma u Be program lojalnosti dobiju više informacija o proizvodi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana