Tekst objavljen: 07.01.2020 10:00        


Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda objavila je dva oglasa o javnom nadmetanju radi prodaje građevinskog zemljišta u opštinama Čukarica i Vračar

Grad Beograd prodaje građevinsko zemljište na Čukarici i Vračaru

Početna cena parcele u Karpoševoj ulici, na Čukarici čija je površina 261 m2, iznosi 10,7 miliona dinara. Kako se navodi u oglasu, sa višeporodičnim stanovanjem su kompatibilni komercijalni sadržaji iz oblasti trgovine, administracije i uslužnih delatnosti, koji ne ugrožavaju životnu sredinu i ne stvaraju buku.

Prema urbanističkim parametrima gradnje, maksimalna dozvoljena visina objekata na toj parceli iznosi 18 m. Rok za slanje depozita, koji iznosi 10% cene, odnosno 1,077 miliona dinara, je 30. januar. Javno nadmetanje održaće se 31. januara. na adresi Direkcije.

Direkcija je raspisala i oglas radi prodaje građevinskog zemljišta u Karlovačkoj ulici, u opštini Vračar. Prijave za učešće na javnom nadmetanju podnose se do 27. januara, dok će se javno nadmetanje održati sledećeg dana u Direkciji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Za prodaju su oglašene dve pojedinačne građevinske parcele između ulica Karlovačke, Gružanske i Todora od Stalaća, svaka površine po 372 m2. Licitacija se sprovodi za svaku građevinsku parcelu pojedinačno i učesnici sami odlučuju za koju građevinsku parcelu podnose prijavu. Početni iznos cene građevinskog zemljišta iznosi 41,4 miliona dinara za jednu građevinsku parcelu.

Na lokaciji je planirana izgradnja višeporodičnih stambenih objekata sa delatnostima, u zoni koja predstavlja mešovito urbano tkivo. Dozvoljena je izgradnja višeporodičnih stambenih zgrada, u kojima je delatnost zastupljena do 20%.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
prodaja građevinskog zemljišta Beograd građevinsko zemljište vračar čukarica

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana