Zvanični kurs Evra za dan 21.06.21. :: 117.5730 rsd
Tekst objavljen: 25.01.2020 13:00        


Imovina firmi u stečaju u više gradova Srbije koja je vredna više od 161 milion dinara ponuđena je na prodaju, objavili su danas stečajni upravnici

Imovina više firmi u stečaju ponuđena na prodaju po ceni od 161 milion dinara

"Royal" doo u stečaju iz Vlasotinaca, čija je vrednost procenjena na 100,8 miliona dinara, prodaje se kao pravno lice javnim prikupljanjem ponuda koje se mogu podneti do 17. marta.

Najvredniju imovinu ove firme čine zgrada trgovine u Paraćinu na više od 2,2 hiljade kvadratnih metara, stambeno-poslovna zgrada u Kragujevcu na 468 kvadrata, stambena zgrada i pekara u mestu Taor kod Valjeva.

DP Poljoprivreda u stečaju iz Leskovca prodaje nepokretnu imovina koju čini više objekata i desetine parcela gradskog građevinskog zemljišta, kao i njive šume, livade. Ukupna početna cena je nešto veća 20,3 miliona dinara a javno nadmetanje je zakazano za 24. februar.

Građevinsko preduzeće "Građevinar" u stečaju iz Niša po početnoj ceni većoj od 19 miliona dinara prodaje dva poslovna prostora u TC "Kalča" u tom grada od kojih je vredniji na 553 kvadratnih metara a javno nadmetanjeje 19. februara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Nepokretnu i pokretnu imovinu prodaje niška DOO Mašinska industrija, holding u stečaju a početna cena je 10,1 milion dinara. Imovinu čini 20 objekata i pokretna imovina na lokaciji Šumadijska 1 a javno nadmetanje zakazano je za 25. februara.

Društvo za trgovinu Gornja Resava u stečaju iz Despotovca po početnoj ceni od 9,5 miliona dinara prodaje imovinu koju čine upravna zgrada, magacin i prodavnica a javno nadmetanje zakazano je za 26. februar.

Na prodaju je ponuđeno i pravno lice za investicije i razvoj "A1S" DOO u stečaju iz Vojke čija je procenjena vrednost 1,6 miliona dinara a ponude se predaju zaključno sa 24. februarom.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
imovina na prodaju stečaj firme u stečaju privatizacija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana