Tekst objavljen: 15.11.2013 16:29        


Nectar sokovi su osvojili prvo mesto po glasovima potrošača u istraživanju za Best Buy Awards, koje je sprovela švajcarska organizacija ICERTIAS. Nectar sokovi su označeni kao prvi u kategoriji voćnih sokova i prepoznati su kao simbol najboljeg odnosa cene i kvaliteta, saopšteno je.

Koji sokovi su omiljeni kupcima u Srbiji?

Nectar je već godinama jedan od najvećih proizvođača i prerađivača voća i povrća u regionu i dve godine zaredom proglasavan je za najomiljenijeg domaćeg proizvođača kao i za najbolji korporativni brend u Srbiji.

Dobitnik je svetske nagrade za kvalitet za Life 100% sokove u Briselu po odluci najvećeg internacionalnog žirija (Superior taste award, Brisel 2012).

Best Buy Awards istraživanje je u Srbiji sprovedeno tokom oktobra 2013. godine i obuhvatalo je 57 različitih ekonomskih kategorija u sektorima kao što su maloprodaja, hrana, voćni sokovi, mineralna voda, kućni aparati, telekomonikacije, finansije i mnogi drugi.

Prema istraživanjima Best Buy Awards (nagrada za najbolju kupovinu) najbolji odnos cene i kvaliteta i prva mesta u okviru ostalih kategorija koje su istraživane u Srbiji zauzeli sui "Milka“, Nivea, Adidas, Nokia, Opel, Asus, Bambi, Takovo, Orbit, C, Knjaz Miloš.

Istraživanja Best Buy Awards ne mere vrednost ili tržišni udeo brenda, a za merenje odnosa cene i kvaliteta dobara i usluga na tržištu isključivo su korišćeni mišljenje, nivo zadovoljstva i percepcija potrošača zasnovani na njihovom ličnom iskustvu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
potrošači Srbija piće sok sokovi voćni sok

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana