Tekst objavljen: 30.07.2015 14:02        


Agencija za privatizaciju saopštila je danas da će ponovo objaviti oglas za prodaju stečajnih dužnika ili njihove imovine, a reč je o 39 preduzeća u stečaju. Među imovinom koja će se naći na prodaji su i stanovi na Novom Beogradu, vlasništvo preduzeća Rad, kao i objekti Srbijanke iz Valjeva.

Najava prodaje 39 preduzeća u stečaju

Na prodaji će biti društveno preduzeće Utva, koji ima sporna prava na imovini, nepokretnosti Radničkog odmarališta u Vodicama kod Šibenika, kao i Ikop iz Petrovca, čija je delatnost štavljenje i dorada kože, a ima 23 objekta površine veće od 6.500 metara kvadratnih.

Među subjektima čija će imovina biti oglašena za prodaju su Prva srpska fabrika šećera "Dimitrije Tucović", i to oprema i sekundarne sirovine preduzeća.

Zainteresovani će moći da kupe robne kuće i lokale Napretka iz Kovina, poslovni prostor u Mekenzijevoj ulici u Beogradu građevinskog preduzeća Dom, proizvodni kompleks tekstilne industrije Niteks iz Niša u Medveđi...

Na listi stečajnih dužnika koji će se naći na listi za prodaju su Vratstvo inženjering iz Alibunara, IMK 29. novembar iz Subotice, Fadip iz Bečeja, Impeks iz Novog Sada, Hins iz Novog Sada, Bačkatrans iz Vrbasa, Sloga iz Zmajeva, Kovilja, Kontinental BŠ iz Novog Sada, Jugoeksport sistem JES korporacija, Tamiš i Trgoprodukt iz Pančeva...

Sve informacije potencijalni kupci mogu dobiti kod Agencije za privatizaciju na email info@priv.rs ili na telefon 011/3020800.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
stečaj privatizacija Agencija za privatizaciju preduzeća u stečaju

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana