Tekst objavljen: 12.11.2015 10:41        


Ukoliko ste uštedeli novac i ne znate gde da ga isplativo investirate, bilo bi korisno razmisliti da sredstva uložite u mešovito životno osiguranje. Na taj način učinićete svoju budućnost lepšom, i obezbediti sebi dvostruku sigurnost – bićete osigurani i štedećete novac.O takvom proizvodu, razgovarali sa Katarinom Krstajić, Korporativnim PR menadžerom Wiener Stӓdtische osiguranja.

Recept  za isplativu investiciju

Proizvod koji ste kreirali u susret „Nedelji štednje“, "Moja investicija", nudi mogućnost fleksibilnijeg zaključivanja ugovora. Šta to praktično znači za osiguranika i ko se sve može osigurati?

- Za razliku od drugih proizvoda životnog osiguranja na našem tržištu,ugovor o ovom osiguranju može se zaključiti i na period od tri godine, odnosno do 10 godina maksimalno. Ovaj proizvod je namenjen licima koja prvenstveno žele da štede, i konkurentan je na finansijskom tržištu.

Šta to konkretno znači? Koliki prihod može da očekuje neko ko se odluči za ovo mešovito životno osiguranje?

- U uslovima kada su kamate na oročena sredstva u bankama sve niže, ulaganje u životno osiguranje postaje i sve konkurentniji vid štednje u odnosu na banke, a svakako i sigurniji od čuvanja novca kod kuće. Kada govorimo o ovom proizvodu, premija se plaća jednokratno, a minimalan iznos uplate je 1.000 evra. Primera radi, ukoliko ste muško, imate 40 godina, i želite da uložite 10.000 evra na pet godina, nakon isteka ovog perioda dobićete osiguranu sumu od 10.887 evra,a ovaj iznos biće uvećan i za pripisanu dobit.

Uz ovo osiguranje, klijent dobija mogućnost da ugovori i dopunsko osiguranje Wiener Städtische Best Doctors. Koje su osnovne prednosti tog osiguranja za klijente?

- Wiener Städtische Best Doctors korisnicima ili njihovim najbližima omogućava zdravstveno osiguranje, za lečenje najtežih oboljenja u najboljim svetskim bolnicama, kod vrhunskih lekara. Za mesečnu premiju već od 14 evra, dobija se garantovano pokriće putnih troškova, smešaja i lečenja, do iznosa od 1.000.000 evra godišnje, a 2.000.000 evra tokom trajanja osiguranja. Ugovara se na isti period kao i ugovor o osiguranju života.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
osiguranje štediše winer osiguranje moja investicija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana