Tekst objavljen: 29.05.2015 12:28        


Opportunity banka se priključila novom sistemu prosleđivanja upita za štedne proizvode banke koji je razvijen na sajtu Kamatica.com.

Saradnja Opportunity banke i portala Kamatica

U okviru ponude štednje koji Opportunity banka nudi, posetioci će moći da popunjavanjem upita stupe u direktan kontakt sa bankom i tako višestruko skrate vreme dobijanja informacije o štednji ili dobiju informaciju gde i kako stupiti u kontakt sa predstavnicima banke.

“Kamatica ima za cilj da pravovremeno informiše građane o kvalitetnim ponudama a dodatno nam je drago što ćemo ovom saradnjom građane približiti i ponudi Opportunity banke koja je vrlo konkurentna u domenu ponude štednje.” Izjavio je Dušan Uzelac direktor sajta.

“Saradnja sa vodećim finansijskim portalom Kamatica omogućila je našim klijentima da na lakši način dođu do informacija koje su vezane za štednju i tako pokažemo da smo ušli u novu fazu poslovanja gde smo više okrenuti ka online bankarstvu koje će uštedeti dosta vremena našim klijentima i omogućiti dobijanje pravovremenih informacija u što kraćem roku.” Izjavio je Vladimir Vukotić predsednik izvršnog odbora banke.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
opportunity štednja kamatica Opportunity banka saradnja kamatice oročena štednja

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana