EUR 117,56 USD 108,59 CHF 111,22

Kursna lista


Indikativni kurs Evra na dan 07.04.20. :: 117.5859 rsd

Tekst objavljen: 06.04.2017 9:06        


Privredna komora Srbije (PKS) saopštila je da je prvi put ove godine učestvovala na Investicionom forumu AIM 2017 u Dubaiju gde je predstavljen potencijal srpske privrede radi privlačenja stranih investicija.

U Dubaiju predstavljen potencijal srpske privrede

Kako se navodi, tokom foruma od 2. do 4. aprila održan je veliki broj konferencija, radionica i sastanaka sa potencijalnim investitorima, radi povezivanja privrednika i uspostavljanja saradnje.

Predstavljeni su i uslovi i mogućnosti poslovanja u Srbiji, kao i investicioni potencijali zemlje.

Dodaje se da je godišnji investicioni forum, pod nazivom "Inostrane investicije, put ka konkurentnosti i razvoju", koji se održava pod pokroviteljstvom šeika Mohameda Bin Rašida Al Maktuma, potpredsednika i premijera Ujedinjenih arapskih emirata (UAE) i vladara Dubaija, okupio veliki broj izlagača, posetilaca i zvaničnika iz različitih zemalja.

Generalni direktor banke iz UAE, Mirabank Srbija, na čijem je štandu prestavljeni potencijali Srbije Ilinka Roseti, ukazala je na primere uspešno realizovanih investicionih projekata emiratskih kompanija u Srbiji, kao i podršku koju ta banka može da pruži potencijalnim investitorima.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
PKS Privredna komora Srbije srpska privreda Dubai

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana