Tekst objavljen: 05.05.2017 10:04        


Građevinska direkcija Srbije je od svog osnivanja do danas izgradila oko 10 000 stanova na 150 lokacija, što je više od milion kvadratnih metara stambeno poslovnog prostora u ukupnoj vrednosti od milion evra. Vršila je stručni nadzor nad rekonstrukcijom, adaptacijom i sanacijom više od 150 sudskih jednica za potrebe Ministarstva pravde Republike Srbije, kao i više od 160 domova zdravlja obuhvaćenih Nacionalnim investicionim planom na teritoriji Srbije.

Uspešno poslovanje Građevinske direkcije Srbije

Stručni timovi Građevinske direkcije Srbije upravljaju izgradnjom stambeno-poslovnih objekata, graničnih prelaza u ime Vlade Republike Srbije, pri čemu je između ostalog završila radove prve faze proširenja kapaciteta graničnog prelaza Batrovci, u okviru koje je na ulasku u Srbiju iz Hrvatske izgrađen novi teretni terminal sa 28 parking mesta, a na izlasku iz Srbije nova traka za kamione na autoputu u dužini od 700 metara.

U svom dosadašnjem radu Građevinska direkcija Srbije je realizovala niz razvojnih i komercijalnih, građevinskih i investicionih projekata na čitavoj teritoriji Republike Srbije. Takođe je realizovala program obnove čitave zemlje, koji je uključio obnovu porušenih stambeno-poslovnih objekata, rekonstrukciju mostova putne i železničke infrastrukture a vršili su i stručni nadzor nad izgradnjom stambenih objekata na područjima zahvaćenim elementarnim nepogodama.

Nakon dva najveća projekta stanogradnje u poslednje tri decenije u Srbiji, naselja Stepa Stepanović na Voždovcu i Dr Ivan Ribar na Novom Beogradu, ova godina značajna je zbog izgradnje naselja Zemunske kapije površine 130 000 kvadratnih metara, kao i zbog nastavka izgradnje na Sunčanoj strani u Novom Sadu.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona 011 3209 800, kao i na zvaničnom sajtu www.gds.rs.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Dr Ivan Ribar Građevinska direkcija gds

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana