Tekst objavljen: 26.02.2017 11:26        


Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, predstaviće početkom marta nove funkcionalnosti iz oblasti elektronske trgovine koje će korisnicima omogućiti kupovinu proizvoda i brendova tokom ćaskanja sa prijateljima. 

Viber od marta uvodi mogućnost šopinga

Nova funkcija za instant šoping biće aktivna u svojoj beta verziji samo u SAD od 6. marta, a njeno postepeno uvođenje u upotrebu širom sveta očekuje se tokom tekuće godine, saopšteno je danas iz Vibera.

Korisnicima će, pritiskom na početno dugme na ekranu za razmenu poruka, biti predstavljen asortiman vodećih brendova, što će im omogućiti da pretražuju novu robu i dele vizuelno bogat sadržaj unutar ćaskanja sa prijateljima, koji će moći momentalno da daju svoje komentare na prikazano.

Isto tako, korisnici će moći da primaju i direktne poruke od samog brenda koji budu izabrali, i ako bude trebalo da se preusmere na firmin sajt ili aplikaciju radi konačne kupovine.

Poslednja istraživanja ukazuju na to da više od polovine vlasnika pametnih telefona koristi iste za nabavke i odnosne aktivnosti, a da 66 procenata njih to čini najmanje jednom nedeljno.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
viber instant šoping kupovina

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana