Tekst objavljen: 16.11.2021 14:15        


Iako su Beograd i Novi Sad na vrhu liste, postoje još četiri grada u Srbiji koja su sve atraktivnija za kupovnu nekretnine

Kupovina nekretnine u ova četiri grada može dobro da se isplati u narednim godinama Niš


Cene stanova i dalje ne prestaju da rastu, tu su opet na prvom mestu Beograd i Novi Sad, u kojima je svakako i najveća ponuda, ali i potražnja. Ipak, ima još srpskih gradova koji sada "žive" svojih 5 minutai gde se isplati kupiti nekretninu.

Niš, Kragujevac, Subotica i Pančevo bi mogli da postanu nova idealna mesta za život u narednim godinama.

Iako nije reč o malim gradovima, oni su godinama u nazad u senci Beograda. Međutim, pomak je načinjen -razvijaju se, nude poslovne mogućnosti, a novogradnja je sve naprednija.

U Vojvodini je cena zemljišta premašila sva očekivanja, atržište je "procvetalo" i u Kragujevcu i Nišu, zatim Pančevu i Subotici. Takođe, očekuje se da cene idu naviše i u narednom periodu, a za sada se ne očekuje smanjenje obima prodaje.

Cena kvadrata od 800 evra

Prosečna cena po kvadratu u Nišu, na gradskim lokacijama, trenutno iznosi 1.642 evra prema podacima jednog sajta za nekretnine,a prema informacijama RGZ-a, cena je na nivou od 982 evra.Prosečna cena po kvadratu u Kragujevcu, na gradskim lokacijama, trenutno iznosi 1.113 evra, a prema informacijama RGZ-a, cena je na nivou od 1.011 evra.

Prosečna cena po kvadratu u Pančevu, na gradskim lokacijama, trenutno iznosi 1.303 evra, a prema informacijama RGZ-a, cena je na nivou od 881 evro.Kada je u pitanju Subotica, prosečna cena po kvadratu, na gradskim lokacijama, trenutno iznosi 1.138 evra, prema podacima jednog sajta za nekretnine,a prema informacijama RGZ-a, cena je na nivou od 823 evra.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Pančevo sve popularnije

Pančevo iz godine u godinu postaje sve zanimljivije Beograđanima zbog blizine prestonici. Mnogi rade u glavnom gradu, a žive u Pančevu, gde su cene nekretnina svakako dosta niže, a živi se mirnije. Do centra Beograda se može stići za manje od 45 minuta, a mogu se kupiti sve solidne nekretnine za istu cenu kao jedan prosečan stan u Beogradu.

Kako stručnjaci procenjuju, sada je idealno da investirate u nekretninu u neka od ova četiri grada, jer se očekuje da će cene u narednom periodu ići naviše.

1 komentar

  1. User image
    Marko 23.11.2021 19:41

    Balon se pumpa ubrzano...

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nekretnine kupovina nekretnine grad niš kragujevac Subotica pančevo kupovina stana

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana