Tekst objavljen: 15.03.2023 16:50        


U principu, uvek treba izabrati najpovoljniji kredit, ali sada postoji i dodatni razlog

Ovo je vreme kada treba izabrati najpovoljniji mogući kredit


Imate potrebu za keš kreditom ili kreditom za refinansiranje? Ili ste u procesu kupovine stana i potreban vam je stambeni kredit

Obzirom na ekonomski izazovnu situaciju u kojoj se nalazi čitav svet, pa i Srbija, veliki broj ljudi se dvoumi da li je sada baš pravo vreme za podizanje kredita.

Možemo da kažemo da su takve dileme sasvim opravdane. Ukoliko se odlučite za podizanje kredita, treba dobro da promislite i prvo utvrdite nekoliko stvari.

  • Koliko novca mi je tačno potrebno?

  • Koja vrsta kamate je u pitanju?

  • Da li kredit ima dinarsku ili deviznu klauzulu?

  • Koji su sve troškovi pri uzimanju kredita?

  • Koji su uslovi za prevremenu otplatu?


Tek kada sve ovo rasčistite, treba da krenete u potragu za kreditima. Takav pristup podizanju kredita je osnova finansijski odgovornog ponašanja, kakvo mi uvek promovišemo i podstičemo na Kamatici.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Dakle, ukoliko ste dali odgovore na sva pitanja iz prethodnih redova i defitinitvno ste se odlučili za podizanje kredita, onda bi najbolje bilo da kontaktirate Kamatica savetnik, koji je najbolje rešenje za vas kada je u pitanju podizanje keš kredita, kredita za refinansiranje ili stambenih kredita.

Zašto?

Zato što su naši kreditni savetnici tu da vas pre svega saslušaju i shvate koje su vaše potrebe kada je u pitanju podizanje kredita.

Zato što će vam pomoći da nađete najpovoljniji kredit koji postoji u ponudi banaka u Srbiji, a koji vi lično možete da dobijete.

Zato što su tu da vam pomognu da bez problema prođete kroz čitav proces apliciranja i podizanja kredita i uvek su tu ako želite dodatno da se konsultujete sa njima.

Zato što znaju sve bankarske "trikove" i skrenuće vam pažnju na njih, da u pregovorima sa bankarima nemate nikakvih nedoumica.

Poprilično dobra pomoć, zar ne?



Ovakve i slične savete možete pročitati i u našem newsletter-u.

Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
stambeni krediti krediti za refinansiranje keš krediti najvažnije o kreditima hoću kredit potreban mi je kredit kredit za minut najlakše do kredita najbrže do kredita sve banke u srbiji sve banke na jednom mestu ponude svih banaka svi krediti svi krediti na jednom mestu ponuda svih kredita sve o kreditima sve o kreditima na jednom mestu kreditni savetnik

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana