Tekst objavljen: 08.03.2023 16:55        


Kada razmišljate o najpovoljnijem kreditu, nije dovoljno samo da gledate sajtove banaka

Svi najpovoljniji krediti na jednom mestu? Da, baš ovde!


Zbog čega u podnaslovu ovog teksta kažemo da nije dovoljno samo da gledate sajtove banaka?

Ukoliko tražite najpovolniji keš kredit, kredit za refinansiranje ili stambeni kredit - nije dovoljno da samo pregledate sajtove svih banaka.

Čak i da imate vremena i koncentracije da pregledate baš sve ponude i znanja da uporedite različite parametre u svakom kreditu prikazanom na sajtovima banaka, ponovo nećete naći najpovoljniji kredit.

Zašto je to tako?

Sve bankarske ponude koje možete da vidite bilo u reklamama na televiziji, na bilbordima ili na zvaničnim sajtovima banaka su ono što mi zovemo "ponude za idealnog klijenta", o čemu smo već pisali u ovom tekstu.

Ukratko, ti super povoljni uslovi koje banke reklamiraju su jedno, ali kad uđete u filijalu i počnete da se raspitujete o tom kreditu koji ste videli na reklami - dobijete neke druge, ne baš tako sjajne uslove.

Zbog toga, možda i postavite pitanje sebi: da li nešto mogu da uradim kako bih zaista dobio najpovoljniji kredit?

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Odgovor je - naravno da možete!

Možete kontaktirati Kamatica savetnika, a naši kreditni savetnici će vas prvo saslušati i pomoći vam da pronađete najpovoljniji keš kredit, kredit za refinansiranje ili stambeni kredit koji vi lično možete da dobijete.

Uzeće u ozbir vašu kreditnu istoriju, vaš kreditni rejting i vaše potrebe i pronaći vam najpovoljniji kredit iz ponude svih banaka u Srbiji.

Oni znaju sve "trikove", znaju šta znače zamršeni bankarski izrazi i, za razliku od bankara - tu su da vam zaista pomognu kako biste našli kredit koji će rešiti vašu situaciju i neće vam praviti probleme tokom otplate.



Ovakve i slične savete možete pročitati i u našem newsletter-u.

Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
svi krediti svi krediti na jednom mestu sve o kreditima sve o kreditima na jednom mestu kreditni savetnik ponuda svih kredita sve banke na jednom mestu sve banke u srbiji najpovoljniji krediti najbrže do kredita keš krediti krediti za refinansiranje stambeni krediti najlakše do kredita kredit za minut hoću kredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana