Tekst objavljen: 23.02.2023 16:45        


Ne zovu ga džabe "brzi"

Šta mogu da budu prednosti keš kredita?


Keš krediti nisu slučajno poneli epitet "najpopularnijeg bankarskog proizvoda", jer njih, po pravilu, banke najčešće i najviše odobravaju građanima.

Pored toga, ova vrsta bankarske pozajmice, za razliku od kredita za refinansiranje ili stambenih kredita, ne mora da ima konkretnu namenu, tj. novac od keš ili gotovinskog kredita može da se iskoristi za bilo šta -  sa njim možete  da kupite auto (jednostavnije je, a često i jeftnije uzeti keš kredit umesto auto kredita), da popravite zube, platite svadbu, kupite novi nameštaj u stanu, platite detetu školarinu, praktično - skoro sve što vam padne na pamet.

Dakle, ukratko, ovo je prva prednost keš kredita:

  • širok spektar stvari koje možemo da uradimo sa novcem od keš kredita
Obzirom da su ovi krediti vrlo često odobravaju, bankari su, naročito sa razvojem onlilne i mobilnih aplikacija, maksimalno ubrzali čitavu proceduru odobravanja keš kredita.

Sva dokumenta koja su potrebna za ovu vrstu kredita u pojedinim bankama već sada mogu da se podnesu online i čak, u pojedinim slučajevima, više nije potrebno ni otići u banku, već se sve završi "preko neta".

Tu dolazimo i do druge prednosti:

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Dakle, imamo novac koji možemo da upotrebimo praktično za bilo šta što nam padne na pamet, plus ne moramo mnogo da čekamo na njega. Šta još preostaje?

Ostaje nam pitanje: kako da dođemo do tog novca? 

Za to su nam potrebna određena dokumenta, a keš krediti, za razliku od nekih drugih bankarskih proizvoda, ne iziskuju brdo dokumentacije koju je potrebno popuniti. Dokumentacija za keš kredit često podrazumeva svega nekoliko papira.

I to je treća prednost:

  • Manja količina dokumenata nego kod drugih vrsta kredita

Ipak, čak i sve ove prednosti keš kredita ne moraju ništa da znače ukoliko kredit ne odaberete pametno, a to znači da pronađete najpovoljniju moguću ponudu za sebe. Ukoliko vam je potrebna pomoć u pronalasku najpovoljnijeg keš kredita, kredita za refinansiranje ili stambenog kredita, Kamatica savetnik je najbolje rešenje za vas.



Ovakve i slične savete možete pročitati i u našem newsletter-u.

Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
stambeni krediti krediti za refinansiranje keš krediti najpovoljniji krediti na jednom mestu najpovoljniji krediti kredit za minut hoću kredit najlakše do kredita najbrže do kredita sve banke u srbiji sve banke na jednom mestu ponuda svih kredita sve o kreditima na jednom mestu sve o kreditima svi krediti na jednom mestu svi krediti

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana