Tekst objavljen: 12.05.2022 15:35        


Ako imate ove stavke banke vas sigurno neće odbiti za kredit. Plus, ponudiće vam i povoljnije uslove od onih u zvaničnoj ponudi.

Pogledajte kako izgleda fotorobot idealnog klijenta: Ovo je osoba koja će dobiti kredit u svakoj banci!


Koga bankari zapravo pokušavaju da dozovu sa svim onim silnim bilbordima po gradu, reklamama na televiziji i banerima na, gotovo svim, sajtovima?

Odgovor se naravno, sam nameće – pokušavaju da nađu klijente koji će im jednog dana, pošto su videli reklamu, ušetati u filijalu i tamo kupiti kredit kakav banka nudi. Idealno bi bilo, da klijent ne pita ništa već samo da potpiše i sa osmehom na licu izađe iz banke.

To je idealni scenario, a idealni klijent bi bio neko ko sigurno može da vrati pozajmljeni novac. Dakle, neko sa redovnim i dosta dobrim primanjima. Nedavno smo pisali da bi možda i najbolji klijent svake banke bio Zdravko Čolić, ali ne morate biti Zdravko da bi dame uzdisale za vama.

Za vama će sigurno uzdisati one osmehnute dame iza bankarskih šaltera, ako ispunjavate neki od sledećih uslova.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE



Šta to tačno znači i kako funkcioniše KB, saznajte u našem Ultimativnom vodiču kroz Kreditni biro.

  • Druga stvar: zaposleni u stabilnoj većoj kompaniji (preko 1000 zaposlenih), idealno u preduzeću ili instituciji koju finansira država. Ovo je na drugi način opisana situacija koju nazivamo „siguran posao“, jer je radno mesto sigurno, bez obzira na tržišna kretanja.

  • Treća stvar je da bi najbolje bilo da imate platu preko 80 000 dinara i tri ili više godina radnog staža u istoj firmi.


Ovo su sve stvari koje bi bankari voleli da vide i ovakvom klijentu će gotovo sigurno ponuditi kredit po najpovoljnijim uslovima. Ukoliko imate sve ovo i još malo pregovaračkih sposobnosti, onda ćete proći još jeftinije. Ukoliko vam pregovori nisu jača strana, možete konsultovati Kamatica savetnik koji će vam pomoći da nađete najbolju ponudu kredita koji vi lično možete da dobijete.


Ovakve i slične savete možete pročitati i u našem newsletter-u.

Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
banke klijenti krediti u evrima najbolji kredit najpovoljniji kredit kamatica savetnik savetovanje savetovanje za kredite finansijski savet kreditni biro

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana