Tekst objavljen: 13.02.2024 13:55        


„Milenijum osiguranje” a. d. o. počelo je od juče isplatu po odštetnim zahtevima oštećenih putnika turističke agencije „Barcino tours” d. o. o. Isplate će, kako je navedeno, biti realizovane prema putnicima koji su dostavili kompletnu dokaznu dokumentaciju

Počela isplata štete putnicima „Barcino toursa”


– „Milenijum osiguranje” a. d. o. je u konstantnoj komunikaciji s Ministarstvom turizma i omladine radi utvrđivanja ukupne visine potraživanja i broja putnika koji još uvek nisu podneli odštetne zahteve, a u cilju procene dovoljnosti sume osiguranja za potpuno obeštećenje svih putnika. Stoga je u ovom momentu moguće da će nekim putnicima biti isplaćen nesporni srazmerni deo štete, imajući u vidu da prema podacima kojima „Milenijum osiguranje” a. d. o. trenutno raspolaže, postoji velika verovatnoća da će iznos potraživanja oštećenih putnika premašiti iznos osigurane sume od 250.000 evra – navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Oni su još jednom uputili poziv svim oštećenim putnicima da podnesu odštetne zahteve za isplatu naknade štete iz osiguranja, za aranžmane koji su kupili kod turističke agencije „Barcino tours” na teritoriji Srbije. Takođe su podsetili one koji su podneli odštetne zahteve bez kompletne dokazne dokumentacije da što pre postupe po instrukcijama i dopisima koje im je „Milenijum osiguranje” a. d. o. dostavilo kako bi se proces rešavanja zahteva u najkraćem mogućem roku okončao.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
isplata naknade isplata odštete Milenijum osiguranje barcino turs

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana