Tekst objavljen: 17.01.2014 13:30        


Ukoliko je suditi po rezultatima anketa na finansijskom portalu Kamatica, klijenti banaka u Srbiji o proizvodima i uslugama banaka informišu se, ukoliko se već sami ne prošetaju do poslovnice, gotovo isključivo putem interneta.

Kad klijente interesuje šta banke nude pitaju internet

Naime, čak 64 procenta anketiranih je odgovorilo da su internet sajtovi, mejl poruke, njuzleteri i slični internet kanali komunikacije njihov prvi izbor kada je u pitanju informisanje o tome šta banke nude.

Šta je Kamatica Market

Kamatica Market je onlajn servis koji omogućava korisnicima da lako, brzo, pouzdano i besplatno izaberu najpovoljniju finansijsku ponudu. Putem Marketa moguće je da u samo par klikova, bez nepotrebnog gubljenja vremena u odlasku od banke do banke, svim poslovnim bankama u sistemu pošaljete vaš upit za kredit i da potom uporedite njihove ponude upućene vama i izaberete za vas najbolju. Zato, ukoliko već niste, registrujte se kako biste koristili sve prednosti koje pruža Kamatica Market.
Lični kontakt u poslovnici preferencija je 17 procenata anketiranih, dok su svi ostali kanali daleko slabije zastupljeni.

Tako se putem elektronskih i štampanih medija informiše pet procenata posetilaca Kamatice, tri odsto to isto čini putem brošura i letaka, tek dva procenta informacije prikuplja putem spoljnog oglašavanja, odnosno bilborda i sličnih reklamnih alata.

Zanemarljiv jedan procenat o bankarskim uslugama i proizvodima želi da saznaje putem telefona, kroz pozive i SMS poruke.

Takođe, rečit je i podatak da se sedam procenata anketiranih uopšte ne informiše o proizvodima i uslugama banaka.

PROČITAJTE: KAKO KORISTITI KAMATICA MARKET


Kako se informišete o proizvodima banaka? | Create infographics

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Srbija bankarski sektor bankarsko tržište internet internet bankarstvo online online bankarstvo onlajn banke klijenti banke klijent banke kamatica

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana