Tekst objavljen: 21.10.2016 12:31        


Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija pozvali su danas potrošače da glasanjem za najbolje brendove i kompanije učestvuju u izboru "Najbolje iz Srbije 2016".  

Počelo glasanje potrošača u akciji Najbolje iz Srbije

Glasanje potrošača zvanično je počelo danas, a za prestižno priznanje "Najbolje iz Srbije" ove godine takmiči se više od 130 kompanija, koje su nominovale više od 190 brendova u 24 kategorije.

Kako je saopštila Privredna komora Srbije, broj prijavljenih veći je za 20 odsto nego u prethodnoj akciji, što je jasan signal da je "Najbolje iz Srbije" prepoznato kao odličan vid promocije kako brendova i kompanija tako i ukupne srpske privrede.

Glasanje traje do 6. novembra, a potrebno je da se potrošači registruju na sajtu www.najboljeizsrbije.rs, ostave adresu svoje elektronske pošte, na koju će im stići link čijim aktiviranjem stiču mogućnost da glasaju.
Glasanje je omogućeno i sa naloga na društvenim mrežama, koje ne zahteva registraciju.

"Ocena i mišljenje potrošača su veoma bitni jer u velikoj meri doprinose ukupnoj oceni i vrednovanju učesnika. Ove godine očekujemo još veće interesovanje građana, jer se akciji pridružilo više kompanija u odnosu na prošlu godinu, među kojima su i lideri u različitim sektorima i kvalitetni brendovi", rekao je glavni koordinator akcije "Najbolje iz Srbije" Mihailo Vesović.

Kako se navodi u saopštenju, nagrada "Najbolje iz Srbije" prepoznata je kao jedno od najkredibilnijih priznanja u Srbiji, a brendovi se biraju prema utvrđenoj metodologiji, na osnovu rezultata glasanja potrošača i stručne javnosti, kao i tržišno - finansijskih parametara i ocena stručnog žirija.

Pobednici akcije biće proglašeni krajem novembra, a oni će dobiti pravo da znak "Najbolje iz Srbije" koriste kao simbol kvaliteta i poverenja na proizvodima, kao i u promotivnim i marketinškim aktivnostima.

Kao i prethodnih godina, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, u saradnji sa najvećim trgovinskim lancima, za dobitnike organizovaće "Top korner", u okviru kog će u marketima biti izloženi nagrađeni brendovi: hrana, piće i hemija, kozmetika i farmaceutski proizvodi.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Privredna komora Srbije najbolje iz Srbije ministarstvo trgovine

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana