Tekst objavljen: 28.06.2022 17:55        


Svaka banka će vam u reklami reći da je kod njih "najbrže, najlakše i najpovoljnije" doći do kredita. Međutim, to nije baš tako

Kako se zaista najbrže dolazi do najpovoljnijeg kredita online?


Zamislite sledeću situaciju - ako je već možda niste doživeli, onda ne morate da zamišljate.

Treba vam kredit, nema veze da li keš kredit, kredit za refinansiranje ili stambeni kredit. Prva stvar je, naravno, da sednete ispred računara i u internet pretraživač ukucate "kredit", "najbrže do kredita" ili nekoliko sličnih reči i da onda pogledate kakve rezultate ste dobili.

Gle čuda, u prvih nekoliko rezultata redovno će iskočiti reklame banaka u kojima piše "najbrže do kredita", "najbolji uslovi", "kredit bez odlaska u banku", "kredit online".... i tome slično.

Ukoliko niste skloni da u svojim internet pretragama idete dalje od prve strane pretraživača, onda je vrlo verovatno da ćete jednostavno kliknuti na prvi sponzorisani link banke i aplicirati za kredit. Na kraju će vas ovakva odluka najverovatnije dovesti do toga da kupite skuplji kredit nego što ste mogli, tj. da duže i više plaćate banci nego što biste morali. 

Jer, nijedna banka vam sigurno neće reći "kod nas je keš kredit skuplji nego od druge banke, idite tamo i dobićete kredit jefitnije". Već će vas na sve načine privoleti da kupite kredit baš od njih.

Pa kako se onda najbrže dolazi do najpovoljnijeg kredita online?

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Odgovor je - pa preko Kamatica savetnika!

Jer, Kamatica savetnik će naći najpovoljniji kredit za koji vi lično možete da aplicirate iz ponude banaka u Srbiji.

Jer će naši kreditni savetnici sa vama porazgovarati i zaista vas posavetovati, a to znači: proveriće da li ispunjavate uslove za kredit, reći vam koja je najbolja opcija za vas i zaista će vas saslušati i potruditi se da pronađu ponudu koja će najviše odgovarati vama a ne bankarima.

Jer nećete morati da gubite vreme tražeći ponude svih banaka po internetu i odlazeći od filijale do filijale.

Kamatica savetnik štedi vaše vreme i vaš novac. I pronalazi najbolje rešenje za vas, bilo da je u pitanju keš kredit, kredit za refinansiranje ili stambeni kredit.


Ovakve i slične savete možeš pročitati i u našem newsletter-u.

Formular za Kamatica savetnika






Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja





Nakon popunjenog formulara će vas kontatirati Kamatica savetnik sa kojim možete porazgoravati bez ikakve obaveze.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
kredit online hoću kredit najpovoljniji kredit najpovoljniji krediti keš krediti krediti za refinansiranje stambeni kredit uslovi za kredit kamatica savetnik

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana